Billeje Arcachon Togstation

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Arcachon Togstation for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Arcachon Togstation

  1. Hjem
  2. Biludlejning Frankrig
  3. Biludlejning Arcachon
  4. Arcachon Train Station
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Arcachon Togstation

Generel information

Arcachon Togstation ligger i nærheden af stranden, 250 meter fra Atlanterhavet. Arcachon ligger 55 kilometer sydvest for Bordeaux i Frankrig. Efter europæiske standarder er det en ung by, da det blev grundlagt i maj 1857 af kejser Napoleon III. Byens største attraktion er Pyla sandklit, Europas største sandklit, som er intet mindre end 3 kilometer lang, 500 meter bred, og endda 107 meter høj. Det er absolut et besøg værd. 

Transport

Ønsker du at tage til stranden eller besøge byens omgivelser? Taxaer fra firmaet Born Taxi findes ved siden af stationen; bestilling af taxa gennem tlf.: 05 56 83 88 88. Der er også mange bybusser, der kører for eksempel til strande i Arcachon. Busserne kører fra 06:00 til 22:00 og er gratis inden for bygrænsen. Til venstre for banegårdshallen kan du udleje en bil for at udforske omgivelserne i Arcachon. Foretrækker du at køre rundt på to hjul? Overfor stationens hovedindgang kan du leje cykler, scootere og motorcykler på Holiday Bikes og Loca Beach på Avenue du Général Leclerc, nummer 31 og 34. Med et togbillet får du 10% rabat i begge selskaber.

Servicer

Inde i banegårdshallen kan du købe togbilletter fra både billetkontorer og billetautomater. Udover rejseinformation og et hittegodskontor, er der toiletter, automater, telefonbokse, en fotokabine og kopimaskiner. Kan du lide Arcachon? Der er også en ejendomsmægler på stationen.

Butikker 

Der er en Relay kiosk på stationen. Denne internationale kæde tilbyder et stort udvalg af litteratur, magasiner, aviser, bøger og tilsvarende varer.

Nyttige links

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Andre udlejningssteder i Arcachon

Ud over Arcachon Togstation i Arcachon, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Arcachon:

Steder inde i byen