Billeje Tallinn Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Tallinn Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Tallinn Lufthavn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Estland
  3. Biludlejning Tallinn
  4. Tallinn Lufthavn
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Tallinn Lufthavn

Tallinn Lufthavn i en nøddeskal

I de sidste par år er Tallinn Lufthavn blevet udvidet og moderniseret for at imødekomme det stigende antal rejsende til Estlands hovedstad. 

Lufthavnen ligger 4 kilometer sydøst for Tallinns bycentrum. Der er ingen togforbindelse til lufthavnen, men en Lufthavns Ekspresbus (med gratis internet) kører til hovedstadens centrum. Der er også en (billigere) regelmæssig busforbindelse. Lufthavnen ligger langs motorvejen til Tartu, og derfor nemt at komme til med bil.

Antallet af butikker og spise- og drikkefaciliteter i lufthavnen er blevet udvidet i de seneste par år. Nu kan du finde et dejligt shoppingsområde (herunder en butik med cubanske cigarer) og nogle (snack) barer og caféer, herunder en sushi bar. Der er nogle VIP-lounges, og det nærliggende Ülemiste Hotel har et businesscenter, møderum og mødelokaler. Lufthavnen tilbyder gratis internetadgang via computere terminaler og Wi-Fi. Der er også en gratis Skype kiosk. Andre faciliteter i Tallinn Lufthavn omfatter banker, vekselkontorer, pengeautomater, rejsebureauer og et postkontor.

I luftfartsindustrien er Tallinn Lufthavn betegnet med forkortelserne TLL (IATA lufthavnskode) og EETN (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Tallinn Lufthavn.

Andre udlejningssteder i Tallinn

Ud over Tallinn Lufthavn i Tallinn, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Tallinn: