• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Cairo Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Cairo Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Gyldig indtil den 31. maj
Summer Sale
Op til 25% rabat på din lejebil
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Cairo Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Tilbud på billeje Cairo Lufthavn

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud på Cairo Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Personbil
Firehjulstrækker

Tilbud af udlejere på Cairo Lufthavn

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på Cairo Lufthavn. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Avis

  8.1 (5349)
  Fra kr 192 / dag
 • Enterprise

  7.9 (1708)
  Fra kr 219 / dag
 • Budget

  7.9 (9003)
  Fra kr 190 / dag
 • Hertz

  7.6 (6166)
  Fra kr 147 / dag
 • Alamo

  7.5 (7912)
  Fra kr 195 / dag
 • Europcar

  7.3 (7326)
  Fra kr 180 / dag
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Sixt

  7.6 (2933)
  Fra kr 260 / dag
 • Thrifty

  6.9 (4889)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Keddy By Europcar

  7.6 (2995)
  Fra kr 153 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.3 (52)
  Fra kr 160 / dag

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Cairo Lufthavn gennemsnitlig dagspris pr. måned

Cairo Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Cairo Lufthavn) er September den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cairo Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Cairo Lufthavn) er Marts den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. August er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Cairo Lufthavn), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cairo Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Cairo Lufthavn), er Marts den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. August er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cairo Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Cairo Lufthavn) er Marts den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cairo Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Cairo Lufthavn) er Marts den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cairo Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Cairo Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cairo Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Cairo Lufthavn) er December den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cairo Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Cairo Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cairo Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Cairo Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cairo Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Cairo Lufthavn) er December den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejning destination Cairo Lufthavn

Lokal information om Cairo Lufthavn

Kairo Lufthavn i en nøddeskal

I de senere år har Kairo Lufthavn gennemgået en større renovering. Terminalerne er meget moderne og en såkaldt people-mover, et lille automatisk tog, der kører mellem terminalerne. 

Lufthavnen ligger 22 kilometer nordøst for Kairos bycentrum, Egyptens hovedstad. Der er endnu ingen togforbindelse til lufthavnen, men en metrolinje er ved at blive bygget, og det vil forbinde lufthavnen med Mohandesin station i 2012. Eftersom en betalingsvej blev bygget mellem lufthavnen og den egyptiske hovedstad, blev lufthavnen nemt at komme til med bil og bus.

Lufthavnen har et moderne og rimeligt stort shoppingsområdet, og nogle restauranter er samlet omkring Food Plaza. Der er fem VIP-lounges og et businesscenter, der tilbyder grundlæggende business service. For business møder, kan du booke en konference- eller mødelokale på et af de to lufthavnshoteller (Novotel og Le Meridien). Trådløst internet er tilgængeligt, og andre faciliteter i Kairo Lufthavn omfatter banker, vekselkontorer, pengeautomater, legepladser og et postkontor. 

I luftfartsindustrien er Kairo Lufthavn betegnet med forkortelserne CAI (IATA lufthavnskode) og HEKA (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Kairo Lufthavn.

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Egyptian pound
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  60 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  Arabic
 • Populær bilklasse
  Mellemklasse

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Avis
 • Enterprise
 • Budget
 • Hertz
 • Alamo
 • Europcar
 • National Car Rental
 • Sixt
 • Thrifty
 • Keddy By Europcar
 • Autounion Car Rental