• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Larnaca Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Larnaca Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Larnaca Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Tilbud på billeje Larnaca Lufthavn

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud på Larnaca Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker

Tilbud af udlejere på Larnaca Lufthavn

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på Larnaca Lufthavn. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Autounion Car Rental

  8.5 (53)
  Fra kr 161 / dag
 • Get Your Car

  8.3 (191)
  Fra kr 137 / dag
 • Flizzr

  8.3 (271)
  Fra kr 182 / dag
 • Sixt

  8.3 (2941)
  Fra kr 176 / dag
 • Alamo

  8.2 (7920)
  Fra kr 184 / dag
 • Cyprus Airport Car

  8 (142)
  Fra kr 164 / dag
 • Hertz

  7.9 (6177)
  Fra kr 197 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4903)
  Fra kr 180 / dag
 • Budget

  7.8 (9014)
  Fra kr 159 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2997)
  Fra kr 179 / dag
 • Avis

  7.7 (5359)
  Fra kr 207 / dag
 • Europcar

  7.7 (7341)
  Fra kr 170 / dag
 • Green Motion

  7.5 (1717)
  Fra kr 158 / dag
 • Payless Car Rental

  7.5 (456)
  Fra kr 140 / dag
 • Global Rent a Car

  6.9 (137)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • ACE Rent A Car

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • My Car

  Ingen anmeldelser
  Fra kr 178 / dag
 • SurPrice car rentals

  7 (448)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • FireFly Car Rental

  7.1 (3477)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Enterprise

  7.9 (1712)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  7.9 (384)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Goldcar

  6.5 (5112)
  Fra kr 179 / dag

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Larnaca Lufthavn gennemsnitlig dagspris pr. måned

Larnaca Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Larnaca Lufthavn) er Marts den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Larnaca Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Larnaca Lufthavn) er Marts den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. September er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Larnaca Lufthavn), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Larnaca Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Larnaca Lufthavn), er Februar den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. September er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Larnaca Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Larnaca Lufthavn) er Marts den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Larnaca Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Larnaca Lufthavn) er November den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. September er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Larnaca Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Larnaca Lufthavn) er November den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Larnaca Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Larnaca Lufthavn) er November den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Larnaca Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Larnaca Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Larnaca Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Larnaca Lufthavn) er November den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Larnaca Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Larnaca Lufthavn) er December den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. April er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Larnaca Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Larnaca Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Larnaca Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Larnaca Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. September er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Larnaca Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Larnaca Lufthavn) er November den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejning destination Larnaca Lufthavn

Lokal information om Larnaca Lufthavn

Cypern Lufthavn i en nøddeskal

Larnaca International Lufthavn er sædvanligvis betegnet blot som Cypern Lufthavn. Lufthavnen i Larnaca er et vigtigt led i lufttrafikken mellem Europa og Mellemøsten. Hertil kommer, at Cypern selv er et vigtigt turistmål. Lufthavnen årligt ekspederer over fem millioner passagerer, meget mere end den var designet til at håndtere. Inden år 2009 forventes det, at hele lufthavnen vil være renoveret med en ny terminal og en bedre tilkørselsvej. Landingsbanen er allerede blevet forlænget, og det nye kontroltårn er også blevet indviet.  

Lufthavnen kan nås med bil og bus. Bybussen til Larnaca centrum er kun tilgængelige på arbejdsdage.

I ankomsthallen er der et hotelbooking skranke, hotellerne selv er beliggende uden for lufthavnsområderne. I lufthavnen er der et begrænset antal butikker og restauranter. I afgangshallen er der et Business Centrum med fax og fotokopimaskiner og computere med internetadgang. Hertil kommer, at der er tre banker og et par hæveautomater. I ankomsthallen er der et postkontor og en førstehjælpsstation. Terminalen er tilgængelige for handicappede.

I luftfartsindustrien er Cypern Lufthavn vist med forkortelsen LCA (IATA lufthavnskode) og LCLK (ICAO lufthavnskode).

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Venstre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  65 km/h
 • Sprog
  Turkish, Armenian, Greek (modern)
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Autounion Car Rental
 • Get Your Car
 • Flizzr
 • Sixt
 • Alamo
 • Cyprus Airport Car
 • Hertz
 • Thrifty
 • Budget
 • Keddy By Europcar
 • Avis
 • Europcar
 • Green Motion
 • Payless Car Rental
 • Global Rent a Car
 • ACE Rent A Car
 • My Car
 • SurPrice car rentals
 • FireFly Car Rental
 • NÜ Car Rentals
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Goldcar