Billeje Larnaca

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Larnaca.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Larnaca.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Larnaca

  1. Hjem
  2. Biludlejning Cypern
  3. Biludlejning Larnaca
EasyTerra Biludlejning Larnaca er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.5 af 10 Antal kundebedømmelser: 17
Benny Nielsen Get Your Car Larnaca Lufthavn
“Meget fin service og hurtig helt uden…”

“Meget fin service og hurtig helt uden problemer.”

26-10-2019 07:51
Kent Axel Lund Jensen SIXT Rent a Car Larnaca Lufthavn
“DEJLIG BIL TIL SMÅ PENGE”

“Ganske enkelt at leje - De lovede hvad de holdte - enda var der ekstra udstyr i bilen som vi ikke betalte for. Så næste gangs bil leje bliver 100 % også gennem EASY TERRA Kylling - Danmark”

04-09-2019 03:58

Information om Larnaca

Biludlejning Larnaca
Biludlejning Larnaca

Indledning

Larnaca er en havneby og badning-side Cypern. Den er en af de mest moderne byer på øen, men i Larnaca selv kan findes mange rester af gamle civilisationer. Boulevarden langs havet danner byens hjerte. En stor saltsø, som er beliggende nær Larnacas lufthavn, tiltrækker tusindvis af flamingoer i løbet af vinteren.

Befolkning

Byen har 75.000 indbyggere.

Beliggenhed

Larnaca ligger på den sydlige kyst af Cypern, i den græske del af øen, men tæt på FN stødpudezone, som danner adskillelsen med den tyrkiske del.

Økonomi

Tilbage i de gamle dage var Larnacas havn det vigtigste handelscenter på Cypern. Byen har haft denne position for lang tid siden, men mange private yachter stadig besøger havnen. Nord for byen er der et stort olieraffinaderi, men i øjeblikket fungerer kun som et oliedepot. Måske vil det ændre sig, når Cypern begynder at udforske alle oliefelterne på den sydlige del af øen.

Turismen er meget vigtigt, de smukke sandstrande omgiver byen, men også resterne fra oldtiden tiltrækker besøgende.

Lufthavne

Larnaca Lufthavn (den internationale lufthavn) ligger 5 kilometer syd for byen. Det er den vigtigste lufthavn på Cypern og håndterer mere end 5 millioner passagerer om året. 

Offentlig transport

Der er busser i Larnaca, men netværket er ikke blevet ordentligt udviklet. I 2009 annoncerede byrådet, at de ønskede at forbedre den offentlige transport med indkøb af nye busser og en kritisk gennemgang af ruterne. Der er mange taxier i Larnaca, som skulle bruge taxameter ifølge loven, men mange bilister nægter det.

Trafik og parkering

Der er et par parkeringspladser og garager i Larnaca. Du kan også parkere på gaden (for det meste fri om lørdagen eftermiddag og om søndagen). På det dobbelte gule streger på fortove er det forbudt at parkere, på en enkelt gule linje får du kun lov til et kort stop for at hente eller aflevere passagerer.

I de kommende år vil Larnacas centrum blive renoveret, efter renoveringen vil en stor del af byens hjerte kun være tilgængelig for fodgængere.

Fra Larnaca er der udmærkede veje til andre destinationer på Cypern. A2 og A5 forbindes med A1 til Nicosia. A3 fungerer hovedsagelig som Larnacas ringvej og fortsætter til Ayia Napa, den sydlige østspidsen af Cypren med smukke sandstrande og en strålende natteliv.

Hoteller

Larnaca har en lang række hoteller, gæstehuse, lejligheder og andre opholdsrum. Generelt er priserne lidt lavere i forhold til resten af øen. Langs kysten kan du finde mere luksuriøse hoteller og ressorter. Om sommeren er du nødt til at booke et værelse i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Larnaca, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

 

Biludlejningssteder i Larnaca

EasyTerra Biludlejning Larnaca sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Cypern, men i en anden by end Larnaca, klik venligst igennem til Biludlejning Cypern side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Cypern du ønsker at leje en bil.