• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Larnaca

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Larnaca.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 25% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil den 27. marts - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Larnaca

EasyTerra Biludlejning Larnaca er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Larnaca

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Larnaca

Biludlejningstilbud i Larnaca

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Larnaca

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker

Biludlejningsfirmaer i Larnaca

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Larnaca. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Autounion Car Rental

  8.6 (41)
  Fra kr 97 / dag
 • Sixt

  8.4 (2870)
  Fra kr 128 / dag
 • Alamo

  8.3 (7817)
  Fra kr 108 / dag
 • Cyprus Airport Car

  8.2 (142)
  Fra kr 102 / dag
 • Flizzr

  8.2 (267)
  Fra kr 98 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Get Your Car

  8 (183)
  Fra kr 86 / dag
 • Hertz

  8 (6087)
  Fra kr 136 / dag
 • Enterprise

  8 (1691)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Europcar

  7.9 (7221)
  Fra kr 116 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (380)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • ACE Rent A Car

  7.9 (3)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  7.8 (8909)
  Fra kr 123 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4776)
  Fra kr 122 / dag
 • Avis

  7.8 (5289)
  Fra kr 152 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2945)
  Fra kr 137 / dag
 • Green Motion

  7.5 (1694)
  Fra kr 93 / dag
 • Payless Car Rental

  7.4 (448)
  Fra kr 123 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.2 (3422)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • SurPrice car rentals

  7 (447)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Global Rent a Car

  7 (137)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Goldcar

  6.5 (5037)
  Fra kr 105 / dag
 • My Car

  Ingen anmeldelser
  Fra kr 108 / dag

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 248 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Larnaca?

Larnaca - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Larnaca) er Marts den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Larnaca - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Larnaca) er December den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. September er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Larnaca), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Larnaca - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Larnaca), er Marts den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. September er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Larnaca - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Larnaca) er Marts den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Larnaca - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Larnaca) er December den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. September er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Larnaca - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Larnaca) er December den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Larnaca - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Larnaca) er December den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Larnaca - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Larnaca) er December den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Larnaca - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Larnaca) er December den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Larnaca - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Larnaca) er December den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Larnaca - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Larnaca) er Februar den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Larnaca - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Larnaca) er Januar den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. September er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Larnaca - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Larnaca) er November den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Larnaca

Hvis du søger efter en lejebil i Cypern, men i en anden by end Larnaca, klik venligst igennem til Biludlejning Cypern side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Cypern du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Larnaca

EasyTerra Biludlejning Larnaca sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om Larnaca

Indledning

Larnaca er en havneby og badning-side Cypern. Den er en af de mest moderne byer på øen, men i Larnaca selv kan findes mange rester af gamle civilisationer. Boulevarden langs havet danner byens hjerte. En stor saltsø, som er beliggende nær Larnacas lufthavn, tiltrækker tusindvis af flamingoer i løbet af vinteren.

Befolkning

Byen har 75.000 indbyggere.

Beliggenhed

Larnaca ligger på den sydlige kyst af Cypern, i den græske del af øen, men tæt på FN stødpudezone, som danner adskillelsen med den tyrkiske del.

Økonomi

Tilbage i de gamle dage var Larnacas havn det vigtigste handelscenter på Cypern. Byen har haft denne position for lang tid siden, men mange private yachter stadig besøger havnen. Nord for byen er der et stort olieraffinaderi, men i øjeblikket fungerer kun som et oliedepot. Måske vil det ændre sig, når Cypern begynder at udforske alle oliefelterne på den sydlige del af øen.

Turismen er meget vigtigt, de smukke sandstrande omgiver byen, men også resterne fra oldtiden tiltrækker besøgende.

Lufthavne

Larnaca Lufthavn (den internationale lufthavn) ligger 5 kilometer syd for byen. Det er den vigtigste lufthavn på Cypern og håndterer mere end 5 millioner passagerer om året. 

Offentlig transport

Der er busser i Larnaca, men netværket er ikke blevet ordentligt udviklet. I 2009 annoncerede byrådet, at de ønskede at forbedre den offentlige transport med indkøb af nye busser og en kritisk gennemgang af ruterne. Der er mange taxier i Larnaca, som skulle bruge taxameter ifølge loven, men mange bilister nægter det.

Trafik og parkering

Der er et par parkeringspladser og garager i Larnaca. Du kan også parkere på gaden (for det meste fri om lørdagen eftermiddag og om søndagen). På det dobbelte gule streger på fortove er det forbudt at parkere, på en enkelt gule linje får du kun lov til et kort stop for at hente eller aflevere passagerer.

I de kommende år vil Larnacas centrum blive renoveret, efter renoveringen vil en stor del af byens hjerte kun være tilgængelig for fodgængere.

Fra Larnaca er der udmærkede veje til andre destinationer på Cypern. A2 og A5 forbindes med A1 til Nicosia. A3 fungerer hovedsagelig som Larnacas ringvej og fortsætter til Ayia Napa, den sydlige østspidsen af Cypren med smukke sandstrande og en strålende natteliv.

Hoteller

Larnaca har en lang række hoteller, gæstehuse, lejligheder og andre opholdsrum. Generelt er priserne lidt lavere i forhold til resten af øen. Langs kysten kan du finde mere luksuriøse hoteller og ressorter. Om sommeren er du nødt til at booke et værelse i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Larnaca, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

 

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Venstre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  65 km/h
 • Sprog
  Turkish, Armenian, Greek (modern)
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Autounion Car Rental
 • Sixt
 • Alamo
 • Cyprus Airport Car
 • Flizzr
 • NÜ Car Rentals
 • Get Your Car
 • Hertz
 • Enterprise
 • Europcar
 • National Car Rental
 • ACE Rent A Car
 • Budget
 • Thrifty
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Green Motion
 • Payless Car Rental
 • FireFly Car Rental
 • SurPrice car rentals
 • Global Rent a Car
 • Goldcar
 • My Car
 1. Hjem
 2. Biludlejning Cypern
 3. Biludlejning Larnaca