• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Curaçao Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Curaçao Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 25% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil den 27. marts - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Curaçao Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Tilbud på billeje Curaçao Lufthavn

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud på Curaçao Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Firehjulstrækker

Tilbud af udlejere på Curaçao Lufthavn

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på Curaçao Lufthavn. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • BORIC CAR

  8.8 (1)
  Fra kr 312 / dag
 • Enterprise

  8.7 (1691)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Alamo

  8.7 (7817)
  Fra kr 258 / dag
 • National Car Rental

  8.6 (380)
  Fra kr 282 / dag
 • Europcar

  7.9 (7221)
  Fra kr 294 / dag
 • Sixt

  7.8 (2870)
  Fra kr 237 / dag
 • Hertz

  7.5 (6087)
  Fra kr 356 / dag
 • Thrifty

  7.5 (4776)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Dollar Rent a Car

  7.5 (3783)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  7.4 (8909)
  Fra kr 491 / dag
 • Avis

  7.2 (5289)
  Fra kr 322 / dag
 • Green Motion

  7.1 (1694)
  Fra kr 420 / dag
 • ACE Rent A Car

  4.9 (3)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 248 bedømmelser

Curaçao Lufthavn gennemsnitlig dagspris pr. måned

Curaçao Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Curaçao Lufthavn) er Juni den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Curaçao Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Curaçao Lufthavn) er Juni den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Curaçao Lufthavn), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Curaçao Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Curaçao Lufthavn), er April den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Juli er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Curaçao Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Curaçao Lufthavn) er April den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Curaçao Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Curaçao Lufthavn) er Juli den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Curaçao Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Curaçao Lufthavn) er Juli den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Oktober er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Curaçao Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Curaçao Lufthavn) er Juli den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. November er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Curaçao Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Curaçao Lufthavn) er September den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Curaçao Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Curaçao Lufthavn) er September den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Curaçao Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Curaçao Lufthavn) er Maj den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Maj er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Curaçao Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Curaçao Lufthavn) er Juli den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. November er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejning destination Curaçao Lufthavn

Lokal information om Curaçao Lufthavn

Curaçao Lufthavn i en nøddeskal

Den internationale lufthavn i Curaçao kaldes også Hato Lufthavn. Det ligger 11 kilometer fra hovedstaden Willemstad. I samarbejde med Changi lufthavn (Singapore), der arbejdes på at forbedre lufthavnen. The first phase was completed in 2006 with the opening of the new terminal building. Den første fase blev afsluttet med åbningen af den nye terminalbygning. Dette har gjort lufthavnen i en af de mest moderne lufthavne i det Caribiske Hav.

Lufthavnen er let at nå med bus og bil. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Med åbningen af den nye terminal, antallet af butikker, cafeer og restauranter har vokset. I afgangshallen, Plesman Lounge tilbyder business faciliteter. I lufthavnen er der også banker, et postkontor, vekselkontorer og hæveautomater. Hæveautomater giver dollars eller Antillers gylden. Førstehjælpsstation er tilgængelig 24 timer i døgnet gennem den generel informationsskranke. 

I luftfartsindustrien er Curaçao Lufthavn vist med forkortelserne CUR (IATA lufthavnskode) og TNCC (ACAO lufthavnskode). 

Link til den officielle hjemmeside Curaçao Lufthavn.

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Netherlands Antillean guilder
 • Sprog
  Dutch, English, (Eastern) Punjabi
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • BORIC CAR
 • Enterprise
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Europcar
 • Sixt
 • Hertz
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Budget
 • Avis
 • Green Motion
 • ACE Rent A Car