• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Curitiba

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Curitiba.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Få rabatter på op til 20% fra forskellige udlejningsfirmaer - Gyldig indtil den 4. juni 2024
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Curitiba

EasyTerra Biludlejning Curitiba er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningsfirmaer i Curitiba

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Curitiba. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Localiza Car Rentals

  8.8 (38)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Movida

  7.4 (12)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Alamo

  7.2 (8855)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Unidas

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  8.6 (408)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Hertz

  8.5 (7004)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Enterprise

  8.6 (1986)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Foco

  6.6 (36)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Biludlejere i og omkring Curitiba

Hvis du søger efter en lejebil i Brasilien, men i en anden by end Curitiba, klik venligst igennem til Biludlejning Brasilien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Brasilien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Curitiba

EasyTerra Biludlejning Curitiba sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Rua 24 De Maio

Information om Curitiba

Indledning

Curitiba er hovedstaden i den brasilianske Paraná stat i den sydlige del af landet. Det har et smukt restaureret gamle centrum (Cidade Velha), hvor hver søndag afholdes en stor kunsthåndværkermarked, som tiltrækker tusindvis af besøgende.

Befolkning 

Byen har 1,8 millioner indbyggere og er en sand smeltedigel af kulturer. Ud over efterkommere af portugisiske nybyggere og afrikanske slaver bor i byen efterkommere af andre indvandrergrupper, for eksempel fra PolenTyskland, Italien og Ukraine.

Beliggenhed 

Curitiba er beliggende i den sydlige del af Brasilien, 934 meter over havets overflade. Øst for byen ligger bjergkæden Serro do Mar. På grund af disse bjerge regner det meget i Curitiba, omkring 1500 mm om året. Om vinteren kan det blive ganske koldt; det er landets koldeste by, hovedsagelig på grund af byens høje beliggenhed.

Økonomi

Curitiba er et industrielt og kommercielt centrum. Bilproduktion spiller en stor rolle i den lokale økonomi, ligesom (finansielle) tjenesteydelser. Omkring 2 millioner mennesker besøger byen hvert år, hvilket resulterer i at mange indbyggere tjener penge på turisme.

Lufthavne

Curitiba Lufthavn, Aeroporto Afonso Pena, ligger 17 kilometer sydøst for byens centrum i Sao José dos Pinhais. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil fra Curitibas centrum. Først kører du til Jardim Botanico og derefter ad Rod. Curitiba Paranaguá og Roan. Contorno Leste (en del af ringvejen omkring byen) til lufthavnen.

Offentlig transport

Curitiba har et meget affektivt offentligt transportsystem med hurtige busser, som kører i særlige busbaner. De lange, dobbelt-ledbusser holder ved hævede platforme, hvilket gør ind- og udstigning nemt, også for handicappede. Der er også en særlig turistbus, der stopper ved mere end tyve steder af interesse.

Trafik og parkering

Selv om Curitibas gademønster er velorganiseret, kan det ikke være let at finde rundt. Dette er på grund af de mange ensrettede gader og stræder, som er forbeholdt busser i byens centrum. Det er svært at finde en parkeringsplads i byens centrum, men der er adskillige parkeringshuse (steder er skiltet), hvor du kan parkere din bil. 

Hoteller

Byen har et omfattende udvalg af overnatningsmuligheder. Budgetkategori er især godt repræsenteret, men du kan også finde værelser på middelklasse hoteller eller luksushoteller, eller i et højhus.

Eksterne kilder 

For mere information om Curitiba, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Brazilian real
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  80 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  60 km/h
 • Sprog
  Portuguese
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Localiza Car Rentals
 • Movida
 • Alamo
 • Unidas
 • National Car Rental
 • Hertz
 • Enterprise
 • Foco
 1. Hjem
 2. Biludlejning Brasilien
 3. Biludlejning Curitiba