Billeje Caracas Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Caracas Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Caracas Lufthavn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Venezuela
  3. Biludlejning Caracas
  4. Caracas Airport
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Caracas Lufthavn

Caracas Lufthavn i en nøddeskal 

Caracas Lufthavn kaldes officielt Aeropuerto Internacional de Maiquetia Simón Bolívar, og er opkaldt efter en sydamerikansk frihedskæmper. I populær tale er lufthavnen også kendt som Maiquetia Lufthavn efter dens beliggenhed. 

Lufthavnen ligger 21 kilometer nordvest for Caracas bycentrum, Venezuelas hovedstad. Der er ingen togforbindelse til lufthavnen, men der er busforbindelser mellem lufthavnen og den venezuelanske hovedstads centrum. Lufthavnen er let tilgængeligt med bil via motorvejen (autopista).

Lufthavnen er udstyret med en smuk og omfattende shopping og mange restauranter, især i den internationale terminal. Der er adskillige VIP-lounges, der tilbyder grundlæggende business service og trådløst internet. For mere omfattende business service, herunder udlejning af møde- og konferencelokaler, skal du henvende dig til business hotellerne i Caracas. Lufthavnen har offentlige computere med internetadgang, og der er rejsebureauer. Andre faciliteter i Caracas Lufthavn omfatter vekselkontorer, pengeautomater, en bank og et postkontor.

I luftfartsindustrien er Caracas Lufthavn betegnet med forkortelserne CCS (IATA lufthavnskode) og SVMI (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Caracas Lufthavn.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
  • Avis
  • Europcar