• 6.7 / 10 Antal anmeldelser: 237
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76

Billeje Montevideo

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Montevideo.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Montevideo

EasyTerra Biludlejning Montevideo er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningstilbud i Montevideo

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Montevideo
 • For eksempel: Chevrolet Spark
  Mini klasse
  For eksempel: Chevrolet Spark
 • Populær klasse
  For eksempel: Volkswagen Gol 2 dr
  Økonomi klasse
  For eksempel: Volkswagen Gol 2 dr
 • For eksempel: Volkswagen Gol 4dr
  Kompakt klasse
  For eksempel: Volkswagen Gol 4dr
 • For eksempel: Nissan Versa
  Mellemklasse klasse
  For eksempel: Nissan Versa
 • For eksempel: Chevy Captiva
  Standard klasse
  For eksempel: Chevy Captiva
 • For eksempel: Chevy Captiva
  Firehjulstrækker klasse
  For eksempel: Chevy Captiva
 • For eksempel: Suzuki Ertiga
  Minibus klasse
  For eksempel: Suzuki Ertiga

Biludlejningsfirmaer i Montevideo

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Montevideo. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.
 • Europcar
  7.7 (6488)
  Fra / dag
 • Keddy By Europcar
  7.6 (2719)
  Fra / dag
 • Avis
  7.2 (4821)
  Fra / dag
De viste priser er dagspriser baseret på en lejeperiode på mindst 7 dage. Skatter og yderligere omkostninger for ekstraudstyr kan forekomme. Klik venligst her for nærmere information om disse omkostninger.

Seneste anmeldelser

6.7 / 10 Antal anmeldelser: 237

Hvornår vil du reservere en lejebil i Montevideo?

Gennemsnitlig dagspris pr. måned

Biludlejere i og omkring Montevideo

Hvis du søger efter en lejebil i Uruguay, men i en anden by end Montevideo, klik venligst igennem til Biludlejning Uruguay side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Uruguay du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Montevideo

EasyTerra Biludlejning Montevideo sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Boulevard Artigas

Information om Montevideo

Indledning 

Montevideo er hovedstaden i Uruguay. Byen blev grundlagt af spanierne i 1726, som forsvar mod portugiserne, der var udstationeret på den anden side af floden Río de la Plata (for tiden Brasilien). Byen har et smukt historisk centrum (Ciudad Vieja) og en storslået boulevard (Rambla) langs Río de la Plata.

Befolkning

Selve byen har omkring 1,3 millioner indbyggere, men to millioner mennesker bor i hele Uruguays byområdets hovedstad. 

Beliggenhed

Montevideo ligger på Uruguays sydlige kyst, hvor Río de la Plata møder Atlanterhavet. Byen er omgivet af smukke strande. Byen har et fugtigt, subtropisk klima med relativt kølige vintre og varme somre.

Økonomi

Staten spiller en vigtig rolle i økonomien. Mange virksomheder er ejet af staten. Montevideos havn spiller en vigtig rolle i eksport af produkter, såsom kød (oksekød), uld, ris og mejeriprodukter. Montevideo har længe været et af Sydamerikas vigtigste finansielle.

Lufthavne

Montevideos internationale lufthavn ligger femten kilometer øst for byens centrum. Det officielle navn er Carrasco General Cesáreo L. Berisso International Lufthavn. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra byens centrum tager du Avenida Italia, der fører til lufthavnen. Ruten til lufthavnen er tydeligt skiltet.

Offentlig transport

Montevideo har et omfattende netværk af bybuslinjer. Fra den store centrale busstation Tres Cruces afgår også regionale busser til destinationer i nærheden af hovedstaden.

Trafik og parkering

Der er ikke svært at finde rundt i Montevideo med en udlejningsbil. Vejene og skiltning er god (selv om noget kendskab til det spanske sprog vil hjælpe). I byens centrum er du nødt til at betale for at parkere på gaden. På gader uden parkometre vil du ofte blive kontaktet af uofficielle 'parkeringsplads vagter'. For et par pesos vil de kigge efter din bil. 

Ofte er vejbaner ikke signaleret med streger, husk også på det.

Hoteller

Montevideo tilbyder et stort udbud af værelser. Lige fra enkle pensionater til fem stjernede hoteller og alt derimellem. Førsteklasse hoteller kan findes hovedsageligt langs den østlige Rambla, mellemklasser hoteller er mere koncentreret omkring Plaza Constitución og Plaza Independencia. Du kan parkere din bil i de fleste hoteller. Vi anbefaler, at du bestiller dit hotelværelse i god tid.

Eksterne kilder 

For mere information om Montevideo, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Uruguayan peso
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  45 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  Spanish
 • Populær bilklasse
  economy
 • Populære udlejningsfirmaer
  Europcar

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.
Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Avis
 1. Hjem
 2. Biludlejning Uruguay
 3. Biludlejning Montevideo