Billeje Montevideo

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Montevideo.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reserverer gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Steder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Montevideo

  1. Hjem
  2. Biludlejning Uruguay
  3. Montevideo

EasyTerra Biludlejning Montevideo er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Montevideo

Biludlejning Montevideo
Biludlejning Montevideo

Indledning 

Montevideo er hovedstaden i Uruguay. Byen blev grundlagt af spanierne i 1726, som forsvar mod portugiserne, der var udstationeret på den anden side af floden Río de la Plata (for tiden Brasilien). Byen har et smukt historisk centrum (Ciudad Vieja) og en storslået boulevard (Rambla) langs Río de la Plata.

Befolkning

Selve byen har omkring 1,3 millioner indbyggere, men to millioner mennesker bor i hele Uruguays byområdets hovedstad. 

Beliggenhed

Montevideo ligger på Uruguays sydlige kyst, hvor Río de la Plata møder Atlanterhavet. Byen er omgivet af smukke strande. Byen har et fugtigt, subtropisk klima med relativt kølige vintre og varme somre.

Økonomi

Staten spiller en vigtig rolle i økonomien. Mange virksomheder er ejet af staten. Montevideos havn spiller en vigtig rolle i eksport af produkter, såsom kød (oksekød), uld, ris og mejeriprodukter. Montevideo har længe været et af Sydamerikas vigtigste finansielle.

Lufthavne

Montevideos internationale lufthavn ligger femten kilometer øst for byens centrum. Det officielle navn er Carrasco General Cesáreo L. Berisso International Lufthavn. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra byens centrum tager du Avenida Italia, der fører til lufthavnen. Ruten til lufthavnen er tydeligt skiltet.

Offentlig transport

Montevideo har et omfattende netværk af bybuslinjer. Fra den store centrale busstation Tres Cruces afgår også regionale busser til destinationer i nærheden af hovedstaden.

Trafik og parkering

Der er ikke svært at finde rundt i Montevideo med en udlejningsbil. Vejene og skiltning er god (selv om noget kendskab til det spanske sprog vil hjælpe). I byens centrum er du nødt til at betale for at parkere på gaden. På gader uden parkometre vil du ofte blive kontaktet af uofficielle 'parkeringsplads vagter'. For et par pesos vil de kigge efter din bil. 

Ofte er vejbaner ikke signaleret med streger, husk også på det.

Hoteller

Montevideo tilbyder et stort udbud af værelser. Lige fra enkle pensionater til fem stjernede hoteller og alt derimellem. Førsteklasse hoteller kan findes hovedsageligt langs den østlige Rambla, mellemklasser hoteller er mere koncentreret omkring Plaza Constitución og Plaza Independencia. Du kan parkere din bil i de fleste hoteller. Vi anbefaler, at du bestiller dit hotelværelse i god tid.

Eksterne kilder 

For mere information om Montevideo, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Montevideo

EasyTerra Biludlejning Montevideo sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Uruguay, men i en anden by end Montevideo, klik venligst igennem til Biludlejning Uruguay side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Uruguay du ønsker at leje en bil.