• 9.2 / 10 Antal anmeldelser: 140
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76

Billeje Stellenbosch

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Stellenbosch.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 24000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Stellenbosch

EasyTerra Biludlejning Stellenbosch er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

9.2 / 10 Antal anmeldelser: 140

Biludlejere i og omkring Stellenbosch

Hvis du søger efter en lejebil i Sydafrika, men i en anden by end Stellenbosch, klik venligst igennem til Biludlejning Sydafrika side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Sydafrika du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Stellenbosch

EasyTerra Biludlejning Stellenbosch sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om Stellenbosch

Indledning 

Stellenbosch ligger i hjertet af den sydafrikanske vinregion. Det er landets næstældste by, hvor du stadig finder mange huse fra dagene, hvor Kap det Gode Håb var en hollandsk koloni. Byens centrum huser de bedst bevarede bygninger fra Det Forenede Ostindiske kompagnis tid. Stellenbosch huser også et af de ældste universiteter i Sydafrika, som garanterer et sprudlende natteliv. Stellenrijck Museum er dedikeret til historien om vinproduktionen.

Befolkning

Byen har knap 120.000 indbyggere. 

Beliggenhed 

Stellenbosch ligger i den sydvestlige del af Sydafrika, i Western Cape Province, kun 55 kilometer fra Cape Town. Byen ligger i dalen af First River, omgivet af bakker og bjerge. De højeste tinder ligger syd for byen med Victoria Peak (1590 meter) som det højeste.

Økonomi

Sammen med Paarl og Franschhoek, udgør Stellenbosch det største og vigtigste vindyrkningsområde i Sydafrika. Vinene fra denne region er af bedste kvalitet. Hvert år produceres her omkring 1 milliard liter vin. I Stellenbosch er der meget forskning i vindyrkning, for eksempel på universitetet, der har omkring 25.000 studerende.

Lufthavne 

Den nærmeste lufthavn er Cape Town International Lufthavn, som ligger vest for Stellenbosch, og som er tilgængelig med udlejningsbil inden for en halv time. Fra byens centrum skal du først tage Alexander Road og derefter Adam Tas, Baden Powell Drive (R310) og motorvej N2 til lufthavnen. Vejen er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

Stellenbosch har ingen offentlig transport, men der er regionale busforbindelser, for eksempel til Cape Town, Paarl og Strand. Byen har også en togstation, men MetroRail-togene kører meget uregelmæssigt. 

Trafik og parkering

Stellenboschs centrum er lille og du kan besøge de vigtigste steder af interesse til fods. Der er ingen gadeskilte; gadenavnene står angivet med gule bogstaver nær kantstenen. Stellenbosch har tilstrækkelige parkeringsfaciliteter. En udlejningsbil er ideel, hvis du ønsker at besøge Stellenbosch Wine Route: en tur langs regionens pæneste vinmarker. 

Hoteller

Stellenbosch har et stort udbud af indkvarteringsmuligheder. Du kan bo i en sovesal på Backpackers Lodge, men også på et elegant og luksuriøst værelse på D'Ouwe Werf. Også sjovt og elegant, men billigere, er Oude Leeszaal som er blevet forvandlet til et gæstehus. Der er også flere andre gæstehuse, hytter og mellemklassehoteller i Stellenbosch om omegn.

Eksterne kilder 

For mere information om Stellenbosch, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  South African rand
 • Køreretning
  Venstre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  60 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  100 km/h
 • Sprog
  English, Tswana, Southern Sotho, Afrikaans, Southern Ndebele, Swati, Tsonga, Venda, Xhosa, Zulu
 • Populær bilklasse
  compact
 • Populære udlejningsfirmaer
  First Car

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.
Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).
 1. Hjem
 2. Biludlejning Sydafrika
 3. Biludlejning Stellenbosch