Billeje Port Elizabeth

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Port Elizabeth.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 20% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 14. april - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Port Elizabeth

 1. Hjem
 2. Biludlejning Sydafrika
 3. Biludlejning Port Elizabeth
EasyTerra Biludlejning Port Elizabeth er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Port Elizabeth

Biludlejning Port Elizabeth
Biludlejning Port Elizabeth

Indledning

Port Elizabeth er en stor sydafrikansk by og et populært turistmål takket være de smukke strande i Nelson Mandela Bay, og de omfattende vandsports- og dykningsmuligheder. Men byen har mere at tilbyde end sol, hav og sand. For eksempel kan du følge i fodsporene på de første bosætter (Donkin Heritage trail), og der er smukke koloniale bygninger i byen. Bare en times kørsel fra Port Elizabeth kan du tage på en safari og se ‘Big Five’ (elefanter, næsehorn, leoparder og bøfler).

Befolkning

Port Elizabeth har en befolkning på mere end en million.

Beliggenhed

Byen ligger på Sydafrikas sydkyst, sådan omtrent adskillelsen af det indiske og Atlanterhav. På grund af sin beliggenhed, er vintre milde, somre er varme, men ikke så fugtigt og trykkende varmt, som i Sydafrikas nordlige regioner.

Økonomi

Port Elizabeths økonomi er koncentreret omkring bilindustrien og havnen. Der er planter fra General Motors, Volkswagen, Ford og dækproducenten Continental. De øvrige aktiviteter består hovedsagelig af leverandører til disse mærker. Port Elizabeth har en stor havn, herunder de største faciliteter for malmbehandling på den sydlige halvkugle.

Lufthavne

Byens lufthavn ligger kun 3.5 kilometer syd for centrummet. Derfor bliver det også kaldt for ‘Ti minutters lufthavn’, fordi du kan komme dertil inden for ti minutter fra næsten alle dele af byen (undtagen i myldretiden). Der er ingen internationale flyvninger til eller fra Port Elizabeth Lufthavn (endnu). Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra centrummet følg Settlers Way, drej til højre ad Walmer Boulevard og til venstre på Third Avenue ad Alister Miller Road. Vejen er klart markeret med skilte.

Offentlig transport

Der er busser i Port Elizabeth, men spørgsmålet er altid, hvornår bussen kommer. Desuden er offentlig transport (ligesom i resten af Sydafrika) ikke meget sikkert. Hvis du beslutter dig for at tage bussen, vær opmærksom på dine ejendele.

Trafik og parkering

Port Elizabeth Stadium var en af de arenaer for VM-2010. For denne begivenhed blev veje i og omkring byerne gjort i stand. Med udlejningsbil får du ingen problemer med at finde vej i Port Elizabeth. Du bør altid huske et par enkle regler. Hold altid dine vinduer og døre låst. Om natten hold ikke for rødt lys, når der er mennesker omkring; i dette tilfælde er det mere sikkert at fortsætte langsomt gennem det røde lys. Snarere en bøde end at blive bestjålet!

Det bedste sted at parkere din bil er i et parkeringshus på en officiel parkeringsplads.

Hoteller

Port Elizabeth har et rimeligt antal indkvarteringsmuligheder, der varierer fra luksus hoteller og feriecentre til simple gæstehuse. Omkring Nelson Mandela Bay Stadium vil du finde en klynge af populære hoteller. Uden for sommeren (oktober-marts) er det nemt at finde et hotel, du ønsker. Hvis du ønsker at rejse til Port Elizabeth om sommeren, så anbefaler vi at du booker dit værelse i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Port Elizabeth, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Bidvest Car Rental
 • Budget
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • First Car
 • Hertz
 • National Car Rental

Biludlejningssteder i Port Elizabeth

EasyTerra Biludlejning Port Elizabeth sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Sydafrika, men i en anden by end Port Elizabeth, klik venligst igennem til Biludlejning Sydafrika side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Sydafrika du ønsker at leje en bil.