• 9.2 / 10 Antal anmeldelser: 140
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76

Billeje Phalaborwa

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Phalaborwa.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 24000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Phalaborwa

EasyTerra Biludlejning Phalaborwa er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

9.2 / 10 Antal anmeldelser: 140

Biludlejere i og omkring Phalaborwa

Hvis du søger efter en lejebil i Sydafrika, men i en anden by end Phalaborwa, klik venligst igennem til Biludlejning Sydafrika side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Sydafrika du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Phalaborwa

EasyTerra Biludlejning Phalaborwa sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om Phalaborwa

Indledning

Phalaborwa er en by på Limpopo Provinsen i Sydafrika. Det ligger i nærheden af den centrale indgang til Kruger National Park, og er et udgangspunkt for folk, som besøger denne berømte dyrepark i landet. Byen i sig selv har også en masse at tilbyde, fra faldskærmsudspring til ridning, og fra kano til flyvning på ultralette fly.

Befolkning 

Byen har over 130.000 indbyggere.

Beliggenhed

Phalaborwa er beliggende i den nordøstlige del af Sydafrika, vest for Kruger National Park, der grænser op til Mozambique. Byen ligger i den såkaldte Lowveld, også kendt som Valley of the Olifants (ja, dyrets navn står skrevet på den sydafrikanske måde). Om sommeren kan det blive meget varmt med pludselige regnskyl.

Økonomi

Phalaborwa opstod som en mineby, og det er den stadig på trods af de turistmæssige aktiviteter. Der udvindes især fosfat og kobber. Der er også en kemifabrik, hvor fosfat omdannes til flere produkter. Afrikas største dagbrydningsmine med en diameter på næsten 2 kilometer og omkring 900 meter dyb, ligger lige uden for byen. I de senere år har Phalaborwa udviklet sig til en turistby. Indgangen til Kruger National Park ligger kun 800 meter øst for byen, og mange aktiviteter bliver planlagt for turister i selve Phalaborwa.

Lufthavne

Det siges, at byens lufthavn er en af de mest behagelige i verden. Kruger Gateway Lufthavn (før: Hendrik Van Eck Lufthavn) ligger umiddelbart øst for Phalaborwa, på President Steyn Street. Lufthavnen er nemt tilgængelig med udlejningsbil, da den ligger lige over for indgangen til Kruger National Park, langs hovedvejen R71.

Offentlig transport

Phalaborwa har ingen offentlig transport, men det behøver du ikke, da rejsebureauer og rejsearrangører altid vil samle dig op på dit hotel og sætte dig af igen.

Trafik og parkering

En udlejningsbil er et ideelt transportmiddel, hvis du ikke ønsker at være afhængig af planlagte aktiviteter i Phalaborwa og ønsker at tage ud på egen hånd. En smuk tur følger Route 71 til Polokwane ad Tzaneen og den fantastiske smukke Magoebaskloof Pass.

Hoteller

Phalaborwa er helt gearet til turister og har et righoldigt udvalg af overnatningsmuligheder. Der er almindelige pensionater og overnatningssteder for rygsækturister, men også femstjernede hoteller. Du kan også leje hytter eller bo på en campingplads. Vi anbefaler at booke dit hotelværelse i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Phalaborwa, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  South African rand
 • Køreretning
  Venstre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  60 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  100 km/h
 • Sprog
  English, Tswana, Southern Sotho, Afrikaans, Southern Ndebele, Swati, Tsonga, Venda, Xhosa, Zulu
 • Populær bilklasse
  compact
 • Populære udlejningsfirmaer
  Bidvest Car Rental

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.
Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).
 1. Hjem
 2. Biludlejning Sydafrika
 3. Biludlejning Phalaborwa