Biludlejning Nelspruit

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Nelspruit.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Nelspruit

  1. Hjem
  2. Biludlejning Sydafrika
  3. Nelspruit

EasyTerra Biludlejning Nelspruit er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Nelspruit

Biludlejning Nelspruit
Biludlejning Nelspruit

Indledning 

Nelspruit er den tidligere betegnelse for en sydafrikansk by, der i dag kaldes Mbombela. Det er hovedstaden i den Østlige Transvaal provins (også omdøbt, nu: Mpumalanga). Lige nord for byen ligger Lowvels store botaniske haver.

Befolkning

Byen har mere end 220.000 indbyggere.

Beliggenhed

Nelspruit eller Mbombela ligger i den nordøstlige del af Sydafrika, kun hundrede kilometer fra grænsen til Mozambique, 330 kilometer øst for Johannesburg, og lige nord for Swaziland. Byen ligger ved Crocodile River. Vest for Nelspruit ligger Drakensberg.

Økonomi

De vigtigste industrier i Nelspruit er papirproduktion, konservering af lokalt produceret frugt, fremstilling af møbler og træproduktion. Rundt i byen dyrkes der mange appelsiner, mango, bananer og avocadoer. Området producerer også såkaldte macadamianødder.

Turisme har stor betydning for den lokale økonomi. Nelspruit er porten til den berømte Kruger National Park. Turister på vej til Mozambique overnatter også her. Omvendt foretager mange folk fra Mozambique og Swaziland deres månedlige indkøb i Nelspruit.

Lufthavne

Byens Lufthavn ligger ti kilometer nordøst for Nelspruit. Kruger Mpumalanga International Lufthavn er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra byens centrum følg motorvejen N4, drej mod nord ved Karino. Ruten til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

Takket være FIFA 2010 Verdensmesterskab, er offentlig bustransport blevet forbedret betydeligt. Busserne kører til forskellige destinationer i og omkring byen, men også til Kruger National Park.

Trafik og parkering

En udlejningsbil er et ideelt transportmiddel til at opdage Nelspruit og omgivelserne. Vejene og skiltning er i god stand. Omkring centrum af Nelspruit er der P+R områder, hvor du kan parkere din bil, og derefter fortsætte din rejse med offentlige transportmidler.

Hoteller

For at starte dit besøg i Kruger National Park er der ingen mangel på værelser i og omkring Nelspruit. Du kan bo på enkle pensionater, men også på luksuriøse hoteller og hytter. Nationalparken er en af de største seværdigheder i Sydafrika. Derfor anbefaler vi at du bestiller dit ophold i Nelspruit i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Nelspruit, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Nelspruit

EasyTerra Biludlejning Nelspruit sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Sydafrika, men i en anden by end Nelspruit, klik venligst igennem til Biludlejning Sydafrika side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Sydafrika du ønsker at leje en bil.