• 9.2 / 10 Antal anmeldelser: 140
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76

Billeje Nelspruit

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Nelspruit.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 24000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Nelspruit

EasyTerra Biludlejning Nelspruit er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

9.2 / 10 Antal anmeldelser: 140

Biludlejere i og omkring Nelspruit

Hvis du søger efter en lejebil i Sydafrika, men i en anden by end Nelspruit, klik venligst igennem til Biludlejning Sydafrika side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Sydafrika du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Nelspruit

EasyTerra Biludlejning Nelspruit sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om Nelspruit

Indledning 

Nelspruit er den tidligere betegnelse for en sydafrikansk by, der i dag kaldes Mbombela. Det er hovedstaden i den Østlige Transvaal provins (også omdøbt, nu: Mpumalanga). Lige nord for byen ligger Lowvels store botaniske haver.

Befolkning

Byen har mere end 220.000 indbyggere.

Beliggenhed

Nelspruit eller Mbombela ligger i den nordøstlige del af Sydafrika, kun hundrede kilometer fra grænsen til Mozambique, 330 kilometer øst for Johannesburg, og lige nord for Swaziland. Byen ligger ved Crocodile River. Vest for Nelspruit ligger Drakensberg.

Økonomi

De vigtigste industrier i Nelspruit er papirproduktion, konservering af lokalt produceret frugt, fremstilling af møbler og træproduktion. Rundt i byen dyrkes der mange appelsiner, mango, bananer og avocadoer. Området producerer også såkaldte macadamianødder.

Turisme har stor betydning for den lokale økonomi. Nelspruit er porten til den berømte Kruger National Park. Turister på vej til Mozambique overnatter også her. Omvendt foretager mange folk fra Mozambique og Swaziland deres månedlige indkøb i Nelspruit.

Lufthavne

Byens Lufthavn ligger ti kilometer nordøst for Nelspruit. Kruger Mpumalanga International Lufthavn er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra byens centrum følg motorvejen N4, drej mod nord ved Karino. Ruten til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

Takket være FIFA 2010 Verdensmesterskab, er offentlig bustransport blevet forbedret betydeligt. Busserne kører til forskellige destinationer i og omkring byen, men også til Kruger National Park.

Trafik og parkering

En udlejningsbil er et ideelt transportmiddel til at opdage Nelspruit og omgivelserne. Vejene og skiltning er i god stand. Omkring centrum af Nelspruit er der P+R områder, hvor du kan parkere din bil, og derefter fortsætte din rejse med offentlige transportmidler.

Hoteller

For at starte dit besøg i Kruger National Park er der ingen mangel på værelser i og omkring Nelspruit. Du kan bo på enkle pensionater, men også på luksuriøse hoteller og hytter. Nationalparken er en af de største seværdigheder i Sydafrika. Derfor anbefaler vi at du bestiller dit ophold i Nelspruit i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Nelspruit, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  South African rand
 • Køreretning
  Venstre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  60 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  100 km/h
 • Sprog
  English, Tswana, Southern Sotho, Afrikaans, Southern Ndebele, Swati, Tsonga, Venda, Xhosa, Zulu
 • Populær bilklasse
  suv
 • Populære udlejningsfirmaer
  Hertz

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.
Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).
 1. Hjem
 2. Biludlejning Sydafrika
 3. Biludlejning Nelspruit