Billeje Jersey Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Jersey Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Jersey Lufthavn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Storbritannien
  3. Biludlejning Kanaløerne
  4. Biludlejning Jersey
  5. Jersey Airport
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Jersey Lufthavn

Jersey Lufthavn i en nøddeskal 

Jersey Lufthavn er en forholdsvis lille, men meget moderne lufthavn på Kanaløen Jersey, som er en del af Storbritannien. Der er to terminaler, den gamle terminal er for ankommende fly og den nyere terminal ekspederer afgående fly.

Lufthavnen ligger 7 kilometer nordvest for Saint Helier, Jerseys hovedstad. Der er ingen tog på Jersey, en almindelig bus vedligeholder forbindelsen mellem luftavnen og hovedstaden. Lufthavnen er også nemt at komme til med bil.

Lufthavnen har få spise- og drikkefaciliteter, men af god kvalitet. Der er også nogle butikker, herunder en stor toldfri butik og en WH Smith boghandel. Der er to VIP-lounges. Omfattende business faciliteter, herunder møde- og konferencelokaler, tilbydes af de større hoteller i hovedstaden. Lufthavnen har offentlige computere med internetforbindelse, og trådløst internet er gratis i de første tredive minutter. Andre faciliteter i Jersey Lufthavn omfatter banker, vekselkontorer og pengeautomater. 

I luftfartsindustrien er Jersey Lufthavn betegnet med forkortelserne JER (IATA lufthavnskode) og EGJJ (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Jersey Lufthavn.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
  • Avis
  • Europcar
  • Hertz