Billeje Bournemouth

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Bournemouth.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Bournemouth.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Bournemouth

  1. Hjem
  2. Biludlejning Storbritannien
  3. Biludlejning England
  4. Biludlejning Bournemouth
EasyTerra Biludlejning Bournemouth er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Bournemouth

Indledning 

Bournemouth er en populær badeby, der tiltrækker tusindvis af briter på sommerdage. Ikke overraskende, da byen har et vidunderligt klima og en smuk sandstrand, som er ikke mindre end ni kilometer lang.

Befolkning 

Bournemouth har næsten 170.000 indbyggere. 

Beliggenhed 

Byen ligger ved Englands sydkyst, 170 kilometer sydvest for den britiske hovedstad London. Bournemouths centrum (The Square) ligger ikke lige ved havet, men lidt inde i landet.  

Økonomi

Naturligvis udgør turisme en vigtig indtægtskilde for den lokale økonomi. Udstillinger og konferencer afholdes på Bournemouth International Centre, der også rummer en koncertsal. Hertil kommer, at nogle udbydere af finansielle tjenesteydelser har deres sæde i Bournemouth, herunder det europæiske hovedkvarter for JP Morgan Chase og store forsikringsselskaber som Liverpool Victoria, Lloyds og RIAS.

Lufthavne 

Bournemouth Lufthavn ligger 5 kilometer nordøst for byen. Det er nemt at køre til lufthavnen med udlejningsbil. Fra Bournemouth tager du A338 og dernæst B3073 (Parley Lane). Vejen til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

Bournemouth har fremragende offentlig bustransport. To selskaber står for driften af busserne: Yellow Buses og Wilts & Dorset. Taxaer i Bournemouth er billige. Der er også togforbindelser til andre steder i England, herunder London.

Trafik og parkering

På varme dage er det meget travlt i og omkring Bournemouth. På de vigtigste adgangsveje sidder bilister fast i trafikken i timevis. Parkering er meget billig sammenlignet med priserne i resten af England. Byrådet foretrækker, at du parkerer din udlejningsbil på en af de 18 parkeringspladser i byen. Deres steder er skiltet. 

Hoteller

Bournemouth er en af de vigtigste badebyer på den engelske sydkyst, og så der er ingen mangel på indkvarteringsmuligheder, både for budgetrejsende og dem, der er glad for luksus. Vi anbefaler, at du booker dit hotelværelse i god tid, hvis du ønsker at opholde dig i Bournemouth i løbet af sommermånederne. 

Eksterne kilder 

For mere information om Bournemouth, anbefaler vi Google og de følgende kilder: 

Biludlejningssteder i Bournemouth

EasyTerra Biludlejning Bournemouth sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Storbritannien, men i en anden by end Bournemouth, klik venligst igennem til Biludlejning Storbritannien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Storbritannien du ønsker at leje en bil.