Billeje Bern

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Bern.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Bern

  1. Hjem
  2. Biludlejning Schweiz
  3. Bern
EasyTerra Biludlejning Bern er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Bern

Biludlejning Bern
Biludlejning Bern

Indledning 

Den schweiziske hovedstad Bern er langt fra den største by i landet. Det har et smukt historisk centrum, som blev optaget på UNESCO´s Verdensarvsliste i 1983. Den middelalderlige scene er domineret af lange hvælvede gallerier og farverigt dekorerede springvand. 

Befolkning 

Bern har over 130.000 indbyggere, men hele hovedstadens byområde, herunder forstæder, har over en halv million indbyggere.

Beliggenhed 

Bern er beliggende på det såkaldte schweiziske plateau i den nordlige del af Schweiz. Den gamle by blev bygget på en halvø, omringet af Aare-floden. Bjergene nærliggende byen er ikke særligt høje: Gurten (958 meter) og Bantiger (947 meter).

Økonomi

Byen er sæde for den schweiziske regering og så er beskæftigelsen primært genereret af den offentlige sektor og virksomheder i servicebranchen. Turisme udgør også en væsentlig faktor i den lokale økonomi. Folk besøger ikke kun den historiske by, men også de maleriske landsbyer i Bernese Oberland. 

Lufthavne 

Lufthavnen, Flughafen Bern-Belp, ligger lige sydøst for byen langs den vestlige bred af Aare. Fra Berns centrum kan man køre til lufthavnen med udlejningsbil via Sandrainstrasse og derefter Seftigenstrasse. Man kan også køre dertil via motorvej A6, som løber langs den østlige bred af Aare. Tilkørslen til Bern-Belp Lufthavn er tydeligt skiltet på begge veje.

Offentlig transport

Bern har en fremragende offentlig transport, som byens busselskab Bernmobil står for. Der er adskillige buslinjer og også tre sporvogn og fem trolleybuslinjer. S-Bahn har forbindelser til forstæderne og de omkringliggende steder som Biel, Thun, Fribourg og Solothurn.

Trafik og parkering

Det er ikke svært at finde rundt i Bern med udlejningsbil, men parkering i byens centrum er frygteligt dyrt, både på gaden og i parkeringshuse. Et billigere alternativt er P + R parkeringshuset Neufeld på nordsiden af byen, langs motorvejen A1. Herfra kan du tage til byens centrum med offentlig transport.

Hoteller

Bern har et godt udvalg af hoteller, men hotelværelser i den schweiziske hovedstad er ikke billige, bortset fra vandrehjemmet Glocke. Mellemklasse- og luksushoteller findes langs Zeughausgasse.

Eksterne kilder 

For mere information om Bern, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Bern

EasyTerra Biludlejning Bern sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Schweiz, men i en anden by end Bern, klik venligst igennem til Biludlejning Schweiz side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Schweiz du ønsker at leje en bil.