Billeje Saint Denis

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Saint Denis.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Saint Denis.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Saint Denis

  1. Hjem
  2. Biludlejning Réunion
  3. Biludlejning Saint Denis
EasyTerra Biludlejning Saint Denis er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Saint Denis

Biludlejning Saint Denis
Biludlejning Saint Denis

Indledning

Saint-Denis er hovedstaden i den oversøiske franske region Réunion i Det Indiske Hav. Byen og hele øen har en meget blandet befolkning. Folk har deres rødder i forskellige lande: Mozambique, Indien, China, Frankrig, Madagaskar og Comorerne. De store turistattraktioner i Réunion er Piton de la Fournaise vulkanen og stranden i Boucan-Canot.

Befolkning 

Byen har næsten 150.000 indbyggere, hvilket gør det til den største franske oversøiske by.

Beliggenhed

Saint-Denis ligger i den nordligste del af Réunion, i nærheden af udmundingen af en flod med samme navn. Réunion ligger i den sydlige del af Det Indiske Hav, øst for Madagaskar og to hundrede kilometer sydvest for Mauritius.

Økonomi

Traditionelt spiller sukker en vigtig rolle i Réunions økonomi. Det er den vigtigste eksportvare. Der er også kaffeplantager og æteriske olier er udvundet for produktionen af parfume. Turisme har stigende betydning for øen.

Lufthavne

Saint-Denis lufthavn bliver kaldt Réunion Island Lufthavn Roland Garros, og ligger øst for byens centrum. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil. Boulevarden langs havet (N2) fører direkte til lufthavnen. Ruten er også tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

Bortset fra byens busser, regionale busser kører til de fleste destinationer på øen. Busserne kører kun mellem klokken seks om morgenen til klokken 18:00 om natten.

Hertil kommer én 140 kilometer lang sporvognslinje langs en stor del af Réunions kyst, som er under opførelse. Hvis alt går efter planerne, vil den første fase af denne sporvognslinje blive åbnet i 2013.

Trafik og parkering

Saint-Denis er en travl by, og du gør bedst ved at undgå at køre i løbet af morgenen og aftenen myldretiden. I byens centrum er du nødt til at betale for at parkere på gaden. Du kan også parkere din udlejningsbil på en af de bevogtede parkeringspladser, for eksempel langs Rue du Maréchal Leclerc, der løber parallelt med boulevarden langs vandet. Hovedvejen på øen løber langs kysten. Den vestlige del af Saint-Denis til La Posesson er en motorvej, den anden del er en hovedvej. Vejene inde i landet er ofte smalle og meget snoede. Kør forsigtigt her.

Hoteller

Saint-Denis har et godt udbud af værelser, men de fleste turisthoteller ligger andre steder på øen, langs de populære strande. Du kan også leje en hytte i det bakkede indland. I dette tilfælde skal du bruge en udlejningsbil. Vi anbefaler, at du bestiller dit ophold på Réunion i god tid. 

Eksterne kilder 

For mere information om Saint-Denis, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Saint Denis

EasyTerra Biludlejning Saint Denis sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Réunion, men i en anden by end Saint Denis, klik venligst igennem til Biludlejning Réunion side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Réunion du ønsker at leje en bil.