Billeje Lima Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Lima Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Lima Lufthavn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Peru
  3. Biludlejning Lima
  4. Lima Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Lima Lufthavn

Lima Lufthavn i en nøddeskal 

Lima Lufthavn er kendt som en af de bedste lufthavne i Sydamerika. Lufthavnen er officielt opkaldt efter Jorge Chávez, en fransk flypioner, som er født af peruvianske forældre.

Lufthavnen ligger 16 kilometer nordvest for Limas centrum, Perus hovedstad. Der er ingen togforbindelse til lufthavnen. Regelmæssige busser og minibusser holder ikke lige udenfor terminalen, men på hovedvejen Avenida Elmer Faucet. Via denne vej, kan du hurtigt og nemt dække afstanden til hovedstadens centrum med bil.

Lufthavnen har mange restauranter, cafeer, (snack) barer og butikker: souvenirbutikker, toldfri butikker og butikker med typiske peruvianske produkter. Der er adskillige VIP-lounges, og for omfattende business faciliteter, ligesom udlejningen af møde- og konferencelokaler, kan man henvende sig til Ramada Airport Hotel. Lufthavnen har offentlige computere med internetforbindelse og trådløst internet (Wi-Fi). Andre faciliteter i Lima Lufthavn omfatter banker, vekselkontorer, pengeautomater, et postkontor og et apotek. 

I luftfartsindustrien er Lima Lufthavn betegnet med forkortelserne LIM (IATA lufthavnskode) og SPIM (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Lima Lufthavn.