Billeje Lima Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Lima Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Lima Lufthavn

 1. Hjem
 2. Biludlejning Peru
 3. Biludlejning Lima
 4. Jorge Chávez International Airport
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Lima Lufthavn

Lima Lufthavn i en nøddeskal 

Lima Lufthavn er kendt som en af de bedste lufthavne i Sydamerika. Lufthavnen er officielt opkaldt efter Jorge Chávez, en fransk flypioner, som er født af peruvianske forældre.

Lufthavnen ligger 16 kilometer nordvest for Limas centrum, Perus hovedstad. Der er ingen togforbindelse til lufthavnen. Regelmæssige busser og minibusser holder ikke lige udenfor terminalen, men på hovedvejen Avenida Elmer Faucet. Via denne vej, kan du hurtigt og nemt dække afstanden til hovedstadens centrum med bil.

Lufthavnen har mange restauranter, cafeer, (snack) barer og butikker: souvenirbutikker, toldfri butikker og butikker med typiske peruvianske produkter. Der er adskillige VIP-lounges, og for omfattende business faciliteter, ligesom udlejningen af møde- og konferencelokaler, kan man henvende sig til Ramada Airport Hotel. Lufthavnen har offentlige computere med internetforbindelse og trådløst internet (Wi-Fi). Andre faciliteter i Lima Lufthavn omfatter banker, vekselkontorer, pengeautomater, et postkontor og et apotek. 

I luftfartsindustrien er Lima Lufthavn betegnet med forkortelserne LIM (IATA lufthavnskode) og SPIM (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Lima Lufthavn.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Budget
 • Europcar
 • Hertz
 • Localiza Car Rentals
 • Zügig Rent a car