Billeje Haugesund

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Haugesund.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Haugesund.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Haugesund

  1. Hjem
  2. Biludlejning Norge
  3. Haugesund
EasyTerra Biludlejning Haugesund er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 9.2 af 10 Antal kundebedømmelser: 3
Johannes Kruit SIXT Rent a Car Haugesund Lufthavn
“Fremragende service”

“"Jeg bruger EasyTerra omkring 2 til 3 gange om året. Deres priser er meget rimelige og deres tjeneste er fremragende. Sidste år bookede jeg ved et uheld i en forkert lufthavn. Et hurtig telefonopkald og alt blev løst, og der blev sørget for alt. Jeg har ingen klager overhovedet om denne organisation. "”

08-12-2014 21:27

Information om Haugesund

Indledning

Den norske by Haugesund er et godt udgangspunkt for at udforske de storslåede fjorde på den norske vestkyst. Byen er også berømt for den gamle arkitektur og den årlige filmfestival. 

Befolkning 

Omkring 50.000 mennesker bor i selve byen, i Haugesund byområdet bor 100.000 mennesker. 

Beliggenhed 

Haugesund ligger i den sydvestlige del af Norge, mellem de større byer Bergen (nord for Haugesund) og Stavanger (syd for byen).

Økonomi

I tidligere tider levede byen af sildefiskeri. Dengang var sild bestanden stort, men det har ikke været tilfældet i lang tid. Som i mange andre norske kystbyer handler den lokale økonomi nu om at bore efter olie og gas i den nordlige del af Nordsøen. Turisme spiller også en stigende rolle.

Lufthavne 

Lufthavn Haugesund Karmøy ligger syv kilometer for byen. Scandinavian Airlines SAS flyver primært indenrigsfly fra lufthavnen; lavprisflyselskaber flyver til og fra flere europæiske destinationer. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil, fra byens centrum følger du hovedvejen (vejnummer 47), så drej i Väge til vejnummer 518. Ruten til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

Byen har en god offentlig bustransport, arrangeret af firmaet Kolumbus. Busforbindelser til andre byer (for eksempel Bergen og Stavanger) er arrangeret af firmaet Kystbussen. Der er også færgeforbindelser til andre steder langs kysten.

Trafik og parkering

En udlejningsbil er et ideelt transportmiddel til at udforske Haugesund og det omkringliggende område. Husk på, at du skal betale vejafgift på mange norske motorveje.

Hoteller

Der er mange hoteller i Haugesund. Du kan bo på enkle pensionater, men også på et firestjernet hotel. En særlig oplevelse er en overnatning på fyrtårnet, lige uden for Haugesund!

Eksterne kilder

For mere information om Haugesund, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Haugesund

EasyTerra Biludlejning Haugesund sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Steder inde i byen

Hvis du søger efter en lejebil i Norge, men i en anden by end Haugesund, klik venligst igennem til Biludlejning Norge side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Norge du ønsker at leje en bil.