Billeje Haugesund

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Haugesund.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Haugesund

 1. Hjem
 2. Biludlejning Norge
 3. Biludlejning Haugesund
EasyTerra Biludlejning Haugesund er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 9.2 af 10 Antal kundebedømmelser: 3
Gennemsnitlig bedømmelse: 9.2 / 10
Antal anmeldelser i Haugesund: 3
Johannes Kruit SIXT Rent a Car Haugesund Lufthavn
“Fremragende service”

“"Jeg bruger EasyTerra omkring 2 til 3 gange om året. Deres priser er meget rimelige og deres tjeneste er fremragende. Sidste år bookede jeg ved et uheld i en forkert lufthavn. Et hurtig telefonopkald og alt blev løst, og der blev sørget for alt. Jeg har ingen klager overhovedet om denne organisation. "”

08-12-2014 21:27

Information om Haugesund

Indledning

Den norske by Haugesund er et godt udgangspunkt for at udforske de storslåede fjorde på den norske vestkyst. Byen er også berømt for den gamle arkitektur og den årlige filmfestival. 

Befolkning 

Omkring 50.000 mennesker bor i selve byen, i Haugesund byområdet bor 100.000 mennesker. 

Beliggenhed 

Haugesund ligger i den sydvestlige del af Norge, mellem de større byer Bergen (nord for Haugesund) og Stavanger (syd for byen).

Økonomi

I tidligere tider levede byen af sildefiskeri. Dengang var sild bestanden stort, men det har ikke været tilfældet i lang tid. Som i mange andre norske kystbyer handler den lokale økonomi nu om at bore efter olie og gas i den nordlige del af Nordsøen. Turisme spiller også en stigende rolle.

Lufthavne 

Lufthavn Haugesund Karmøy ligger syv kilometer for byen. Scandinavian Airlines SAS flyver primært indenrigsfly fra lufthavnen; lavprisflyselskaber flyver til og fra flere europæiske destinationer. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil, fra byens centrum følger du hovedvejen (vejnummer 47), så drej i Väge til vejnummer 518. Ruten til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

Byen har en god offentlig bustransport, arrangeret af firmaet Kolumbus. Busforbindelser til andre byer (for eksempel Bergen og Stavanger) er arrangeret af firmaet Kystbussen. Der er også færgeforbindelser til andre steder langs kysten.

Trafik og parkering

En udlejningsbil er et ideelt transportmiddel til at udforske Haugesund og det omkringliggende område. Husk på, at du skal betale vejafgift på mange norske motorveje.

Hoteller

Der er mange hoteller i Haugesund. Du kan bo på enkle pensionater, men også på et firestjernet hotel. En særlig oplevelse er en overnatning på fyrtårnet, lige uden for Haugesund!

Eksterne kilder

For mere information om Haugesund, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Avis
 • Europcar
 • Hertz
 • SIXT Rent a Car

Biludlejningssteder i Haugesund

EasyTerra Biludlejning Haugesund sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Norge, men i en anden by end Haugesund, klik venligst igennem til Biludlejning Norge side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Norge du ønsker at leje en bil.