Biludlejning Bodø

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Bodø.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Bodø

  1. Hjem
  2. Biludlejning Norge
  3. Bodø

EasyTerra Biludlejning Bodø er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Bodø

Biludlejning Bodø
Biludlejning Bodø

Indledning 

Bodø er hovedstaden i det norske Nordland amt. En af de største attraktioner i byen er det norske Flymuseum. Bodø ligger også i et storslået miljø af fjorde og bjerge. 

Befolkning 

Byen har over 46.000 indbyggere.  

Beliggenhed 

Bodø ligger i den nordlige del af Norge, lige over polarcirklen. Byen ligger på Saltfjord, som har en smal forbindelse med Skjerstadfjord, tredive kilometer øst for Bodø. Disse Saltstraumen udgør den stærkeste tidevandsstrøm i verden. Hver sjette time passerer op til 400 m³ havvand gennem en tre kilometers lang og 150 meter brede stræde. 

Økonomi

Bodø er et vigtigt trafikknudepunkt, hvor hav, jernbane og flyruter mødes. Det er også en vigtig base for den norske hær og sundhedspleje, videregående uddannelser og tjenesteydelser tilbyder også mange jobs. 

Lufthavne

Lufthavnen i Bodø ligger kun to kilometer syd for byens centrum, lige ned ad Saltfjorden. Der er kun flyvninger til og fra indenrigsdestinationer. Vejnummer 80 (vejen langs Saltfjorden) ender i lufthavnen, og derfor er lufthavnen let tilgængelig med udlejningsbil.

Offentlig transport

Bodø er en lille by, der nemt kan udforskes til fods. Stadig er der en bybusservice. Husk på, at sent om aftenen og i weekenden er køreplanen begrænset. Der er også gode bus- og færgeforbindelser med steder i nærheden, såsom Kjerringøy, Saltstraumen og Værran (øerne ud for kysten).

Trafik og parkering

I byens centrum skal du betale for at parkere på gaden i løbet af dagen på hverdage. På mange gader gælder en maksimal parkeringstid. Du kan bedst parkere din udlejningsbil på et af parkeringshusene. 

Hoteller

Der er ingen mangel på værelser i Bodø. Lige fra enkle pensionater til luksushoteller. Vi anbefaler, at du bestiller dit hotelværelse i god tid, hvis du ønsker at opholde dig i Bodø i højsæsonen (om sommeren).

Eksterne kilder

For mere information om Bodø, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Bodø

EasyTerra Biludlejning Bodø sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Steder inde i byen

Hvis du søger efter en lejebil i Norge, men i en anden by end Bodø, klik venligst igennem til Biludlejning Norge side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Norge du ønsker at leje en bil.