Billeje Podgorica

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Podgorica.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Podgorica

  1. Hjem
  2. Biludlejning Montenegro
  3. Podgorica
EasyTerra Biludlejning Podgorica er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Podgorica

Biludlejning Podgorica
Biludlejning Podgorica

Indledning 

Podgorica er hovedstaden i Montenegro. Navnet betyder 'under den lille bakke', en henvisning til bakkerne, der hovedsageligt findes nord for byen. Når Montenegro stadig var en del af Jugoslavien, blev byen kaldt Titograd, efter den tidligere diktator Tito.

Befolkning 

Byen har over 150.000 indbyggere, mere end en fjerdedel af den samlede befolkning i Montenegro.

Beliggenhed 

Podgorica er centralt beliggende i Montenegro, ved sammenløbet af Ribnica og Morača floder. Den montenegrinske by er også omgivet af en masse vand: Zeta, Cijevna, Sitnica Mareza floderne og Skadar sø. Byen ligger ved foden af Gorica bakken (som byen er opkaldt efter). Andre bakker i nærheden, primært nord for byen, er Malo brdo, Velje brdo, Ljubović og Čardak.

Økonomi

Under den jugoslaviske dominans blev bragt en masse tungindustri til byen. Efter den jugoslaviske Føderation faldt fra hinanden, oplevede mange af disse fabrikker en hård tid, og nogle skulle endda lukke. To af de største fabrikker, der forblev, er aluminiumssmelteren KAP og AD Plantaže og også en virksomhed der fremstiller vin og cognac. Andre voksende økonomiske sektorer er finansielle tjenesteydelser, telekommunikation og byggeri.  

Lufthavne 

Podgoricas lufthavn ligger ti kilometer syd for byens centrum. Podgorica Lufthavn er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra byens centrum følger du E-65 mod syd. Udgangen til lufthavnen ligger lige efter aluminiumssmelteren. Ruten til lufthavnen er tydeligt skiltet.

Offentlig transport

Offentlig transport i Podgorica består af buslinjer, der udnyttes af forskellige private virksomheder. Den lokale befolkning foretrækker at bruge taxa van, som er hurtigere og ikke meget dyrere.

Trafik og parkering

Det er ikke svært at finde rundt i Podgorica med en udlejningsbil. Byen har et regelmæssigt gademønster, og vejene er anstændige og i god tilstand. Dog kan skiltning lade meget tilbage at ønske. I byens centrum skal du betale for at parkere på gaden. Biler der har overskredet den tilladte parkeringstid, eller er parkeret på det forkerte sted, vil bilen af Podgoricas parkeringsvagter blive slæbet væk med det samme!

Hoteller

Der er et rimeligt udbud af værelser i og omkring Podgorica. Langs de vigtigste hovedfærdselsårer i udkanten af byen finder du mange billige hoteller. Mere luksuriøse indkvartering kan findes i byens centrum. I almindelighed behøver du ikke at reservere dit hotelværelse i Podgorica lang tid i forvejen.

Eksterne kilder 

For mere information om Podgorica, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Podgorica

EasyTerra Biludlejning Podgorica sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Montenegro, men i en anden by end Podgorica, klik venligst igennem til Biludlejning Montenegro side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Montenegro du ønsker at leje en bil.