Billeje Casablanca

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Casablanca.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Casablanca

 1. Hjem
 2. Biludlejning Marokko
 3. Biludlejning Casablanca
EasyTerra Biludlejning Casablanca er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.0 / 10
Antal anmeldelser i Casablanca: 1
Adrianus Ruiter Hertz Casablanca Mohammed V Lufthavn
“Prisaftale er sædvanligvis korrekt!”

“"Nu har jeg booket omkring ti gange gennem EasyTerra. Jeg havde kun en dårlig oplevelse med Sixt i Johannesburg, idet der var en masse ekstra omkostninger. Sørg altid for at bringe en kopi af EasyTerra´s reservationsgebyr. Det sparer for en masse besvær! "”

05-01-2015 12:32

Information om Casablanca

Biludlejning Casablanca
Biludlejning Casablanca

Indledning 

Casablanca er den største by i Marokko. Mens Rabat er det politiske centrum, er Casablanca det økonomiske centrum. Det er en forholdsvis moderne by, der ikke ligner typiske marokkanske byer. 

Befolkning

Byen huser over fire millioner mennesker.

Beliggenhed 

Casablanca ligger i den vestlige del af Marokko, ved Atlanterhavet. Den marokkanske hovedstad Rabat ligger omkring halvfems kilometer nordøst; den gamle kejserlige by Marrakech ligger 240 kilometer syd for Casablanca.

Økonomi

Casablancas havn er den største i Nordafrika, og derfor spiller den en ledende rolle i den lokale økonomi. Gennem havnen eksporteres produkter såsom fosfor, fisk og kødprodukter; tekstiler, læder og møbler. Byggesektoren er også vigtig: kyststrækningen i nærheden af Casablanca er hurtigt blevet forvandlet til en stribe feriecentre og forlystelsesparker. 

Lufthavne 

Casablancas internationale lufthavn er officielt opkaldt Mohammed V Lufthavn, efter Marokkos tidligere konge. Lufthavnen ligger tredive kilometer syd for Casablanca, og er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra byens centrum tager du motorvejen til Settat; fra Casablancas nordøstlige distrikter tager du motorvejen til Marrakech. Udgangen til lufthavnen er tydeligt angivet. Den mindre Casablanca-Anfa Lufthavn bruges primært til indenrigsdestinationer. 

Offentlig transport

Casablanca har en god offentlig bustransport. Men i myldretiden er busserne ofte overfyldte, og du skal passe på lommetyve. Ligesom andre steder i Marokko, spiller petit taxaerne en vigtig rolle for den offentlige transport. Alle taxaer har taxametre, men nogle gange er du nødt til at spørge føreren udtrykkeligt at tænde det.

Trafik og parkering

Der er meget trafik i Casablanca, men med lidt fleksibilitet får du ingen problemer med at finde vej med en udlejningsbil i denne marokkanske by. Det anbefales ikke at parkere din bil på gaden. Det er bedre at parkere din udlejningsbil på en af de mange bevogtede parkeringspladser, eller i et parkeringshus. 

Hoteller

Casablanca har et godt udbud af hoteller. Du vil finde de fleste billige hoteller i nærheden af Medina, men det samme kvarter tilbyder også luksuriøse værelser. Casablanca er ikke en top attraktion i Marokko. Derfor er det ikke nødvendigt at bestille dit værelse lang tid i forvejen.

Eksterne kilder

For mere information om Casablanca, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • addCarRental
 • AIR CAR
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Goldcar
 • Hertz
 • InterRent
 • Location Auto
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Casablanca

EasyTerra Biludlejning Casablanca sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Marokko, men i en anden by end Casablanca, klik venligst igennem til Biludlejning Marokko side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Marokko du ønsker at leje en bil.