Billeje Marrakech

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Marrakech.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Marrakech

  1. Hjem
  2. Biludlejning Marokko
  3. Marrakech
EasyTerra Biludlejning Marrakech er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.6 af 10 Antal kundebedømmelser: 10
Hassane Azzazi Hertz Marrakech Lufthavn
“Yderst tilfreds med EasyTerra.”

“Fremragende service.”

02-08-2015 23:42
Johan Ploeg Europcar Marrakech Lufthavn
“Hurtig”

“"Jeg har virkelig ikke noget at sige. Alt gik som du ville håbe på, når du lejer en bil. "”

27-05-2015 04:33
Elizabeth Noorman Europcar Marrakech Lufthavn
“Fremragende service, hurtig og virkelig overkommelig”

“"Jeg har allerede lejet en bil gennem EasyTerra flere gange, nogle gange bare en dag i forvejen, og fra udlandet. Webstedet er godt organiseret, priserne er fint, de kan nemt kontaktes med spørgsmål via e-mail og de reagerer hurtigt! Højt anbefalet! "”

26-05-2015 17:23

Information om Marrakech

Biludlejning Marrakech
Biludlejning Marrakech

Indledning

Marrakech er en af de fire kejserlige byer i Marokko (de tre andre er Rabat, Meknes og Fez). I byens centrum er det centrale torv Djemaa el Fna, hvor en farverig forestilling finder sted hver dag om aftenen: Akrobater, tryllekunstnere, dansere, musikere, historiefortællere og vand-sælgere. Der er mange boder, hvor du kan spise eller drikke noget. Tæt ved denne plads ligger den imponerende minaret af Koutoubia Mosque, bygget i det 12. århundrede. Djemaa el Fna er nærliggende Marokkos største marked, Souk. Marrakechs Souk har et regelmæssigt mønster af gader og stræder. Du vil ikke fare vild. 

Befolkning

Der er mere end en million mennesker i og omkring Marrakech. I byen bor omkring 350.000 mennesker, cirka ligeligt fordelt mellem den gamle (Medina) og den nye by (Gueliz).

Beliggenhed

Marrakech ligger i den sydlige del af Marokko mod foden af Høje Atlas bjergene. Uanset hvor i Marrakech du er, vil du se i baggrunden den snedækkede bjergtop af Jbel Toubkal (4167meter).

Økonomi

Økonomien handler om turisme, handel og traditionelle håndværk (Marrakech er et læderindustricenter). Mere end to millioner turister besøger byen om året. Ikke kun for at se Marrakech, men ofte også som en base for udflugter til området. 

Lufthavne

Den internationale Marrakech Menara Lufthavn ligger seks kilometer sydvest for bymidten. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil: Fra byen følg Avenue de la Menara. Vejen til lufthavnen er tydeligt skiltet.

Offentlig transport

Marrakech har gode offentlige bustransport, men busserne er ofte overfyldte. Specielt i sådanne overfyldte busser skal du være opmærksomt på lommetyve. For turister er der calèches: Hest og vogn, som du betaler en masse for, men som er sjovt at opleve mindst en gang.

Trafik og parkering

Trafik i Marrakechs centrum er travlt og næsten ingen følger reglerne. Derfor kør forsigtigt. Byens centrum er let at udforske til fods. Parkerer din udlejningsbil bag ved en af de officielle parkeringspladser. Undgå uofficielle "parkeringsbetjening".  I nærheden af byen skal du være opmærksom på store lastbiler (den største bil har prioritet i Marokko). Desuden kan du støde på æsler og kvæg, håndkærrer og folk, der står midt i vejen!

Hoteller

Marrakech har en bred vifte af overnatningsmuligheder. De såkaldte riads anbefales: Ældre monumentale huse, der nu fungerer som et hotel eller pensionat. I området syd for Djemaa el Fna findes en koncentration af budgethoteller. Moderne hoteller kan findes i den franske del af byen (Gueliz). Hvis du gerne vil besøge Marrakech om sommeren, anbefaler vi at booke dit hotel i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Marrakech, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Marrakech

EasyTerra Biludlejning Marrakech sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Marokko, men i en anden by end Marrakech, klik venligst igennem til Biludlejning Marokko side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Marokko du ønsker at leje en bil.