Billeje Beirut

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Beirut.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Beirut.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Beirut

  1. Hjem
  2. Biludlejning Libanon
  3. Biludlejning Beirut
EasyTerra Biludlejning Beirut er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Beirut

Biludlejning Beirut
Biludlejning Beirut

Indledning 

Beirut er hovedstaden i Libanon. Under den langvarige libanesiske borgerkrig, blev byen (engang kendt som Østens Paris) alvorligt beskadiget. De sidste par år har mange bygninger i Beirut blevet restaureret, og byen genvinder noget af sin tidligere storhed.

Befolkning 

Det præcise antal indbyggere i Beirut er ikke kendt, da sidste folketælling er fra før borgerkrigen. Det er anslået, at to millioner mennesker bor i byen. 

Beliggenhed 

Beirut er centralt beliggende ved kysten, på en halvø, der strækker sig ud i Middelhavet. Øst for byen ligger Libanons Bjergene.

Økonomi

Beirut plejede at være det finansielle centrum i Mellemøsten. Selvom banksektoren stadig eksisterer i den libanesiske hovedstad, har borgerkrigen trukket meget på den økonomiske sektor. Jordans hovedstad Amman synes at have overtaget en stor del af de finansielle tjenesteydelser i regionen. 

Der er også silke- og bomuldsfabrikker, og handel med guld og sølv holdes stadig i gang. Siden slutningen af borgerkrigen er turismen til Beirut steget igen.

Lufthavne 

Rafic Hariri International Lufthavn ligger ni kilometer syd for byens centrum i de sydlige forstæder til Beirut. Uden for myldretiden kan lufthavnen let nås med en udlejningsbil via motorvejen Hafez El Assad.

Offentlig transport

Beirut har et fremragende offentligt busnetværk, som består af store blåhvide bybusser og mindre rød-hvide minibusser. Der er ingen stop: du løfter simpelthen hånden op for at stoppe bussen. 

Trafik og parkering

Trafikken i Beirut er travl og kaotisk, og i løbet af morgenen og aftenen myldretiden går trafikken mange steder i stå. Udover byens centrum er der et fodgængerområde.

Det er også svært at finde en parkeringsplads på gaden. Endvidere må du på de fleste gader parkere, men ikke mere end to timer. Du må hellere parkere din udlejningsbil på et af parkeringshuse, eller på en bevogtet parkeringsplads. 

Hoteller

Den libanesiske hovedstad har et stort udbud af værelser. Priserne er dog noget højere end i andre lande i regionen. De fleste billige værelser er koncentreret i den gamle bymidte. Luksushoteller findes primært i Ain El Mraish, ved havet. Beirut trækker stadig flere turister. Derfor anbefales det at bestille dit hotelværelse i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Beirut, anbefaler vi Google og de følgende kilder: 

Biludlejningssteder i Beirut

EasyTerra Biludlejning Beirut sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Steder inde i byen

Hvis du søger efter en lejebil i Libanon, men i en anden by end Beirut, klik venligst igennem til Biludlejning Libanon side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Libanon du ønsker at leje en bil.