• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76

Billeje Beirut

Lej en bil uden bekymringer fra 49.360 kontorer

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Beirut.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage

Hvorfor reservere gennem os?

 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Beirut

EasyTerra Biludlejning Beirut er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Beirut

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Beirut

Biludlejningstilbud i Beirut

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Beirut

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Minibus
Cabriolet
Firehjulstrækker

Biludlejningsfirmaer i Beirut

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Beirut. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • City Car Rent a Car

  8.5 (14)
  Fra / dag
 • Sixt

  7.8 (2565)
  Fra / dag
 • Budget

  7.5 (8462)
  Fra / dag
 • Europcar

  7.4 (6689)
  Fra / dag
 • Green Motion

  7.1 (1563)
  Fra / dag
 • Avis

  6.7 (4861)
  Fra / dag
 • Mex Rent a Car

  5.2 (41)
  Fra / dag

Seneste anmeldelser

6.7 / 10 Antal anmeldelser: 239

Hvornår vil du reservere en lejebil i Beirut?

Gennemsnitlig dagspris pr. måned

Biludlejere i og omkring Beirut

Hvis du søger efter en lejebil i Libanon, men i en anden by end Beirut, klik venligst igennem til Biludlejning Libanon side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Libanon du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Beirut

EasyTerra Biludlejning Beirut sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om Beirut

Indledning 

Beirut er hovedstaden i Libanon. Under den langvarige libanesiske borgerkrig, blev byen (engang kendt som Østens Paris) alvorligt beskadiget. De sidste par år har mange bygninger i Beirut blevet restaureret, og byen genvinder noget af sin tidligere storhed.

Befolkning 

Det præcise antal indbyggere i Beirut er ikke kendt, da sidste folketælling er fra før borgerkrigen. Det er anslået, at to millioner mennesker bor i byen. 

Beliggenhed 

Beirut er centralt beliggende ved kysten, på en halvø, der strækker sig ud i Middelhavet. Øst for byen ligger Libanons Bjergene.

Økonomi

Beirut plejede at være det finansielle centrum i Mellemøsten. Selvom banksektoren stadig eksisterer i den libanesiske hovedstad, har borgerkrigen trukket meget på den økonomiske sektor. Jordans hovedstad Amman synes at have overtaget en stor del af de finansielle tjenesteydelser i regionen. 

Der er også silke- og bomuldsfabrikker, og handel med guld og sølv holdes stadig i gang. Siden slutningen af borgerkrigen er turismen til Beirut steget igen.

Lufthavne 

Rafic Hariri International Lufthavn ligger ni kilometer syd for byens centrum i de sydlige forstæder til Beirut. Uden for myldretiden kan lufthavnen let nås med en udlejningsbil via motorvejen Hafez El Assad.

Offentlig transport

Beirut har et fremragende offentligt busnetværk, som består af store blåhvide bybusser og mindre rød-hvide minibusser. Der er ingen stop: du løfter simpelthen hånden op for at stoppe bussen. 

Trafik og parkering

Trafikken i Beirut er travl og kaotisk, og i løbet af morgenen og aftenen myldretiden går trafikken mange steder i stå. Udover byens centrum er der et fodgængerområde.

Det er også svært at finde en parkeringsplads på gaden. Endvidere må du på de fleste gader parkere, men ikke mere end to timer. Du må hellere parkere din udlejningsbil på et af parkeringshuse, eller på en bevogtet parkeringsplads. 

Hoteller

Den libanesiske hovedstad har et stort udbud af værelser. Priserne er dog noget højere end i andre lande i regionen. De fleste billige værelser er koncentreret i den gamle bymidte. Luksushoteller findes primært i Ain El Mraish, ved havet. Beirut trækker stadig flere turister. Derfor anbefales det at bestille dit hotelværelse i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Beirut, anbefaler vi Google og de følgende kilder: 

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Lebanese pound
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  70 km/h
 • Sprog
  French, Arabic
 • Populær bilklasse
  economy

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • City Car Rent a Car
 • Sixt
 • Budget
 • Europcar
 • Green Motion
 • Avis
 • Mex Rent a Car
 1. Hjem
 2. Biludlejning Libanon
 3. Biludlejning Beirut