Billeje Zadar

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Zadar.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Zadar.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Zadar

  1. Hjem
  2. Biludlejning Kroatien
  3. Biludlejning Zadar
EasyTerra Biludlejning Zadar er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 10 af 10 Antal kundebedømmelser: 1
Remco Mulder ORYX Rent A Car Zadar Lufthavn
“Særdeles god oplevelse.”

“Næste gang vil jeg helt sikkert kontrollere, om EasyTerra er tilgængelig på min feriedestination.”

31-07-2015 07:25

Information om Zadar

Biludlejning Zadar
Biludlejning Zadar

Indledning

Ofte har den historiske by Zadar været kastebolden for andre lande og riger. Udover at være en kroatisk by, har byen været (for kortere eller længere perioder) byzantinsk, ungarsk, venetiansk, fransk, østrigsk, italiensk eller jugoslavisk, inden det blev kroatisk igen i 1991. Den gamle bydel, der ligger på en halvø i nærheden af havnen, er fuld af historiske bygninger, herunder rester af romerne, katedralen Sveta Stosija og den runde St. Donatus Kirke i romansk stil fra det 9.århundrede. Det er en hyggelig by med mange cafeer, farverige markeder og en travl havn. Øerne i øgruppen ud for kysten er et paradis for vandsportsentusiaster, og du kan sejle og dykke (der er nogle skibsvrag).

Befolkning

Byen har en befolkning på 85.000 indbyggere.

Beliggenhed

Zadar er centralt beliggende i Kroatien, i den nordvestlige del af Dalmatien. Byen er beskyttet mod Adriaterhavet af aflange øer fra den Kroatiske Øgruppe. Omkring fem kilometer ud for Zadars kyst, ligger øen Ugljan.

Økonomi

Turisme er en vigtig indtægtskilde for Zadar. Hertil kommer, at handelen gennem havnen er vigtige. Desuden er fiskeri og fiskeforarbejdning vigtige sektorer for den lokale økonomi. Desuden er der maskinindustri og noget kemiskindustri.

Lufthavne

Zadar lufthavn ligger i Zemunik Donji, ni kilometer sydøst for Zadar. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra byen tager Jadranska cesta, og derefter kan du vælge mellem motorvejen og vejen 502 for at komme til lufthavnen. Ruten er tydeligt markeret med skilte.

Offentlig transport

Zadar har gode offentlige bustransport, der drives af Liburnija selskab. Det er lidt billigere at købe en billet fra en kiosk i stedet for i bussen. Desuden er en billet, du køber i bussen, kun gyldig for en tur, en billet købt på forhånd giver dig mulighed for at køre to ture.

Trafik og parkering

Den største del af det gamle centrum - inden for bymurene - er en fodgænger zone. Vejen rundt om byens mur er ensrettet. Der er flere parkeringshuse, men at finde en parkeringsplads på gaderne nær den gamle by er næsten umulig. Der er en større parkeringsplads på den modsatte side af havnen (Obala kneza Branimira), i nærheden af fodgængerbroen.

En udlejningsbil er perfekt for ture rundt i området. For eksempel til den smukke Nationalpark Plitvice: Et område med seksten søer med vandfald, der ligger i et tæt skovområde.

Hoteller

De fleste af hotellerne er koncentreret i to områder: Puntamika og Borik, begge ligger omkring fem kilometer nordvest for det historiske centrum. Desuden er der mange campingpladser i området. Zadar er en populær destination om sommeren, og derfor anbefales det at bestille din overnatning i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Zadar, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Zadar

EasyTerra Biludlejning Zadar sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Kroatien, men i en anden by end Zadar, klik venligst igennem til Biludlejning Kroatien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Kroatien du ønsker at leje en bil.