Billeje Rom Termini

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Rom Termini for dig.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Rom Termini.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Rom Termini

  1. Hjem
  2. Biludlejning Italien
  3. Biludlejning Rom
  4. Rome Train Station
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Rom Termini

Generel information

Rom Central Station, Roma Termini, er beliggende i byens centrum på Piazza dei Cinquecento. De fleste tog fra udlandet ankommer til denne station. Andre store togstationer i den italienske hovedstad er bl.a. Roma Ostiense og Roma Tibertina.

Transport

Omkring 150 millioner passagerer rejser gennem Roma Termini om året. Stationen byder på mange muligheder for videre rejse. Ønsker du at besøge Rom? Busser og taxaer findes ved torvet, og Roms to metrolinjer forbindes her. Du kan også udleje en bil i nærheden. Der er masser af biludlejningsfirmaer at vælge imellem, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Thrifty.

Servicer

Har du spørgsmål, kan du henvende dig til informationsskranken for turister, men Roma Termini tilbyder også andre servicer. Udover rejseinformation og køb af billetter tilbyder stationen fitness og sundhedstræning. Derudover er der et posthus, pengeinstitutter og købmandsbutikker. Rygning er forbudt på stationen. Der er kun tilladt at ryge ved angivne steder på platformene.

Restauranter

Der er ingen mangel på mad og drikkevarer. Roma Termini har mange spise- og drikkefaciliteter, der spænder fra caféer, pizzeriaer, fastfood-restauranter og isbarer til et supermarked og delikatesseforretninger.

Butikker 

Forum Termini er indkøbscenteret på denne moderne station. Der er noget for alle, herunder bøger, blomster, legetøj, telefoner, butikker og guldsmede. Alle butikker og outlets har åbent 7 dage om ugen fra 08:00 til 22:00, inklusive helligdage.

Åbningstider 

Stationen er åben fra 04:30 til 01:30.

Nyttige links