• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Billeje Olbia Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Olbia Lufthavn for dig.

 
 
 
Indtast by eller lufthavnskode
- dage

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Olbia Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Tilbud på billeje Olbia Lufthavn

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud på Olbia Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker

Tilbud af udlejere på Olbia Lufthavn

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på Olbia Lufthavn. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • National Car Rental

  8.3 (378)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Alamo

  8.3 (7778)
  Fra kr 70 / dag
 • Leasys

  8.2 (900)
  Fra kr 128 / dag
 • LocautoRent

  8.1 (1575)
  Fra kr 70 / dag
 • Sixt

  7.9 (2824)
  Fra kr 132 / dag
 • Centauro

  7.8 (4379)
  Fra kr 475 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2916)
  Fra kr 67 / dag
 • Thrifty

  7.7 (4742)
  Fra kr 80 / dag
 • Hertz

  7.6 (6042)
  Fra kr 107 / dag
 • Enterprise

  7.5 (1687)
  Fra kr 96 / dag
 • Ecovia Rent

  7.4 (281)
  Fra kr 62 / dag
 • Budget

  7.4 (8849)
  Fra kr 89 / dag
 • Maggiore

  7.4 (1572)
  Fra kr 83 / dag
 • Sicily by Car

  7.3 (2980)
  Fra kr 71 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.3 (3760)
  Fra kr 75 / dag
 • Target Rent

  7.3 (29)
  Fra kr 47 / dag
 • JoyRent

  7.3 (39)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Avis

  7.3 (5258)
  Fra kr 93 / dag
 • Green Motion

  7.2 (1692)
  Fra kr 860 / dag
 • Drivalia

  7.1 (192)
  Fra kr 69 / dag
 • Optimo Rent

  7.1 (43)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • B-Rent

  7 (206)
  Fra kr 33 / dag
 • InterRent

  7 (5930)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Moventur

  6.7 (13)
  Fra kr 64 / dag
 • Europcar

  6.6 (7171)
  Fra kr 106 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.5 (3411)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Noleggiare

  6.3 (309)
  Fra kr 46 / dag
 • Rhodium Car Rental

  5.9 (160)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Goldcar

  5.4 (4998)
  Fra kr 43 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  Ingen anmeldelser
  Fra kr 125 / dag

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 248 bedømmelser

Olbia Lufthavn gennemsnitlig dagspris pr. måned

Olbia Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Olbia Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Olbia Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Olbia Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. August er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Olbia Lufthavn), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Olbia Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Olbia Lufthavn), er Februar den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. August er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Olbia Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Olbia Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Olbia Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Olbia Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. August er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Olbia Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Olbia Lufthavn) er November den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Olbia Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Olbia Lufthavn) er November den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Olbia Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Olbia Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Olbia Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Olbia Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Olbia Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Olbia Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Olbia Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Olbia Lufthavn) er November den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Olbia Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Olbia Lufthavn) er November den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Olbia Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Olbia Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. August er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Olbia Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Olbia Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejning destination Olbia Lufthavn

Lokal information om Olbia Lufthavn

Olbia Lufthavn i en nøddeskal

Olbia Lufthavn er porten til Costa Smeralda, et af de fineste kystområder i Middelhavet. Det er et populært feriemål for de 'rige & berømte', men det tiltrækker også rygsækrejsende. Den stenet, klippefyldte kyst opfodrer aktive feriegæster til at tage på vandreture og klatring. Efter disse anstrengelser giver den smukke sandstrande et godt sted at slappe af. Lufthavnen i Olbia anvendes af et par lavprisflyselskaber.

Lufthavnen er let at nå i bil og bus. Der er to busser forbundet til togstationen. Der er også pendulbusser til hoteller i lufthavnens nærområder. Der er et rimeligt udbud af butikker, barer og restauranter på Olbia Lufthavn, herunder en a la carte restaurant. Til forretningsmæssige formål er der en konference center, der er små og store mødelokaler og der fuldt udstyrede kontorer. Hertil kommer, at lufthavnen indeholder banker og hæveautomater.

I luftfartsindustrien er Olbia Lufthavn vist med forkortelserne OLB (LATA lufthavnskode) og LIEO (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Olbia Lufthavn

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  110 km/h
 • Sprog
  Italian
 • Populær bilklasse
  Mini

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • National Car Rental
 • Alamo
 • Leasys
 • LocautoRent
 • Sixt
 • Centauro
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Hertz
 • Enterprise
 • Ecovia Rent
 • Budget
 • Maggiore
 • Sicily by Car
 • Dollar Rent a Car
 • Target Rent
 • JoyRent
 • Avis
 • Green Motion
 • Drivalia
 • Optimo Rent
 • B-Rent
 • InterRent
 • Moventur
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Noleggiare
 • Rhodium Car Rental
 • Goldcar
 • Goldcar Key'n Go