Billeje Bergamo Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Bergamo Lufthavn for dig.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Bergamo Lufthavn.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Bergamo Lufthavn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Italien
  3. Biludlejning Milano
  4. Bergamo Lufthavn
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8 af 10 Antal kundebedømmelser: 28
Kim Rasmussen Hertz Bergamo Lufthavn
“Billeje er en tillidssag”

“Billeje er en tillidssag! Jeg har lejet biler hos forskellige firmaer i Finland, Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Italien, Spanien samt på øerne Mallorca og Gran Canaria. Ingen steder gør det ens. DERFOR er jeg lettet over, at vi lejede gennem EasyTerra - og det gør vi sikkert igen. Udlejningsfirmaet blev Hertz i Bergamo, Italien og de ville naturligvis gerne sælge en ekstra forsikring, hvilket EasyTerra skriver man skal afslå HVIS man allerede har valgt sin ønskede dækning gennem dem. Så vi holdt fast. Sjovt nok skulle vi aflevere bilen, som jeg havde GENNEMFOTOGRAFERET inden afgang, da personalet ikke ville gennemgå bilen inden afgang med mig. "Der er ingen fejl". Medarbejderen, som lavede papirerne, var så sjovt nok samme medarbejder, der modtog os/bilen 5 dage senere. Han gik direkte ud og satte nøglen i førerdøren - og den kunne ikke komme ind. Der var ingen tegn på indbrudsforsøg og bilen havde stort set ikke været uden opsyn, hvor der færdes flere mennesker. Det var det ENESTE, jeg ikke havde tjekket... Og fejlen var med 100% sikkerhed også tilstede ved afgang. Han tjekkede km-stand og et par småting, men valgte så at frafalde erstatning for låsen (igen bestyrker det mig i påstanden, at de vidste den var i stykker). Og dette er også delvist grunden til at EasyTerra ikke får 5 stjerner; 1: Lav en tjekliste til os, som automatisk kommer ud med bekræftelsen. Ikke mere end en A4-side. 2: Jeg forstår ikke helt, at hver gang jeg trykker Søg på jeres hjemmeside, kommer der nye biler eller biler fra samme udlejningsfirma, men med forskellige priser. Vil jeg bruge jer igen? Og vil jeg anbefale jer? Ja og Ja. Vi ses ;-)”

31-08-2018 04:49
Gaby Worthington Budget Bergamo Lufthavn
“Eftersalgservice”

“"Jeg er yderst tilfreds med den måde EasyTerra beder deres kunder om feedback. De undersøger, hvad der skete, lytter til kunden og finder en passende løsning! Ekstremt pålidelig! "”

10-03-2015 16:08

Lokal information om Bergamo Lufthavn

Bergamo Lufthavn i en nøddeskal

Orio al Serio International Lufthavn ligger 25 kilometer mod nordøst for Milano, nær byen Bergamo. Lufthavnen benyttes først og fremmest af lavprisflyselskaber, hvoraf den største er Ryanair. I 2005 ekspederede lufthavnen 4.5 million passagerer.

Der er et rimeligt antal restauranter, vinbarer og butikker. Det er muligt at forlade bagage i ankomstterminalen mod en lille betaling. Desuden er der en VIP-lounge, der er tilgængelig for alle, flere banker, hæveautomater og en veksle-penge service.

I luftfartsindustrien er Bergamo Lufthavn vist med forkortelserne BGY (IATA lufthavnskode) og LIME (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Bergamo Lufthavn