Billeje Genova Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Genova Lufthavn for dig.

Din computer skal acceptere cookies for at kunne bruge denne hjemmeside.

Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Genova Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Genova Lufthavn

Genova Lufthavn i en nøddeskal

Genova er et vigtigt økonomisk center i Italien. Desuden er det en smuk historisk by, som tiltrækker flere og flere turister. Lufthavnen har for nylig blevet moderniseret og ekspederer over en million passagerer om året. Det ligger syv kilometer mod vest for byen og kan kun nås i bil og bus. Der er busser hver en halv time (mellem 06:00 og 23:30) mellem lufthavnen og togstationen i Genova.

Sheraton Genova Hotel er det eneste hotel i lufthavnen. Det ligger 200 meter fra terminalbygningen. Lufthavnen har et begrænset antal butikker. Derudover er der tre (mellemmåltid) barer og en selvbetjeningsrestaurant. For business sager er der en VIP lounge. Der er banker, vekselkontorer og hæveautomater. Der er også et postkontor. Terminalen er meget tilgængelige for handicappede.

I luftfartsindustrien er Genova vist med forkortelserne GOA (IATA lufthavnskode) og LIMJ (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Genova Lufthavn.