• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76

Billeje Vicenza

Lej en bil uden bekymringer fra 49.360 kontorer

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Vicenza.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage

Hvorfor reservere gennem os?

 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Vicenza

EasyTerra Biludlejning Vicenza er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningsfirmaer i Vicenza

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Vicenza. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Buchbinder

  7.8 (492)
 • Leasys

  7.7 (801)
 • Keddy By Europcar

  7.5 (2857)
 • Hertz

  7.2 (5944)
 • Europcar

  7.2 (6962)
 • Avis

  7 (5127)
 • Maggiore

  6.9 (1563)
 • Budget

  6.8 (8678)

Seneste anmeldelser

6.7 / 10 Antal anmeldelser: 243

Biludlejere i og omkring Vicenza

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Vicenza, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Vicenza

EasyTerra Biludlejning Vicenza sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

88 Viale Milano

Information om Vicenza

Indledning 

Vicenza er arkitekten Paladios by. Han har bygget talrige bygninger, både i selve byen og de omkringliggende steder, i regionen Veneto. En af de mest berømte, men absolut ikke den eneste, er Teatro Olimpico. På grund af denne tours de force gennem arkitekturen, står byen opført på UNESCOs verdensarvsliste. Vicenza har også mange kunstgallerier og museer. Kort sagt: en by for kultur-elskere. 

Befolkning 

Byen har omkring 115.000 indbyggere.

Beliggenhed 

Vicenza ligger i det nordøstlige Italien i et område der hedder Veneto. Byen ligger ved foden af Monte Berico, omkring 60 kilometer vest for Venedig og 200 kilometer øst for Milano.

Økonomi

Vicenza er et industrielt centrum med grimme erhvervsparker der ligger øst og vest for byen. Der er stål- og tekstilfabrikker, men den berømte cykel komponentfabrikanten Campagnolo er også baseret her. Byens omgivelser er primært agrarisk. Der dyrkes druer, hvede, majs, oliven, kirsebær og asparges. Der er også omfattende minedrift (marmor, sulfit, kobber og sølv) og der er en amerikansk militærbase (USAG) i nærheden af Vicenza.

Lufthavne 

Selve byen har ingen lufthavn, men tre lufthavne ligger omkring 70 til 100 kilometer fra Vicenza. Den nærmeste lufthavn (i kilometer) er Verona Lufthavn. Denne lufthavn ligger 70 kilometer vest for Vicenza og er langt den nemmeste og hurtigste tilgængelig lufthavn som kan nås ad motorvej A4. Treviso-Sant'Angelo Lufthavn bruges primært af lavprisflyselskaber og ligger over 90 kilometers øst for Vicenza. Endnu længere væk ligger lufthavnen i Venedig, Marco Polo Lufthavn.

Offentlig transport

Vicenza har god offentlig transport i byen, og der er også busforbindelser til andre steder i regionen Veneto. Togtransport til andre destinationer i Italien er meget mere komfortabelt. Derfor tag kun bussen, hvis din destination ikke kan nås med tog. Vicenzas togstation ligger langs linjen Milano-Venedig.

Trafik og parkering

Når du nu vænner dig til den italienske kørestil, kommer du ikke til at have problemer med at finde rundt i Vicenza med en udlejningsbil. At finde en ledig parkeringsplads på gaden i byens centrum, er en anden historie. Heldigvis er der nogle parkeringspladser og parkeringshuse i og omkring Vicenzas centrum. Beliggenhed af nogle parkeringshuse er skiltet. Motorvej A4 går langs Vicenza, hvilket gør byen til et ideelt udgangspunkt for at udforske regionen Veneto med udlejningsbil. 

Hoteller

Vicenza har et rimeligt udvalg af indkvarteringsmuligheder, men der er næsten ingen luksushoteller. De fleste overnatningssteder hører til budget- og mellemklasse kategorien. Du behøver ikke at booke dit hotelværelse i forvejen, medmindre du ønsker at bo på et bestemt hotel. Der er nogle campingpladser i byens omgivelser, og der er mulighed for bondegårdsferie ('ferie på bondegård').

Eksterne kilder 

For mere information on Vicenza, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  110 km/h
 • Sprog
  Italian
 • Populær bilklasse
  mini

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Buchbinder
 • Leasys
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 • Europcar
 • Avis
 • Maggiore
 • Budget
 1. Hjem
 2. Biludlejning Italien
 3. Biludlejning Vicenza