Biludlejning Parma

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Parma.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Parma

  1. Hjem
  2. Biludlejning Italien
  3. Parma

EasyTerra Biludlejning Parma er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Parma

Indledning

Den italienske by Parma er berømt for sin skinke og ost. Det er dog ikke kun mad: Parma har også et monumentalt historisk centrum, som tiltrækker mange turister hvert år.

Befolkning

Byen har omkring 170.000 indbyggere.

Beliggenhed

Parma ligger ved floden af samme navn i den frugtbare Po Dal i det nordlige Italien. Parma floden starter i Appenninerne syd for byen. Parma ligger cirka halvvejs mellem Milano (nordvest for byen) og Bologna (sydøst for Parma).

Økonomi

Parma har en tradition, når det kommer til mad. Fødevareindustrien er derfor godt repræsenteret. Udover ovennævnte skinke og ost, Parma huser også fabrikker til forarbejdning af (puré, saft og ketchup), ærter og sukkermajs. Mejeriet Parmalat har hovedkvarter i byen. Maskiner til fødevareindustrien og landbrug er også fabrikeret i Parma. Endelig huser byen et af de ældste universiteter i verden, hvilket er en stor turistattraktion.

Lufthavne

Byens lufthavn, Aeroporto di Parma ‘Giuseppe Verdi’, ligger mindre end 4 kilometer nordvest for byens centrum. Lufthavnen er nemt tilgængelig med udlejningsbil ad Via Reggio og Strada Cornocchio. Du kan også tage den nordlige ringvej (Tangenziale Nord) for at komme til Parma Lufthavn.

Offentlig transport

Byens offentlige transportsystem består af busser og trolleybusser (fire linjer). Der er også bus- og togforbindelser til andre byer i det nordlige Italien, herunder Milano, Bologna og La Spezia.

Trafik og parkering

At finde en ledig parkeringsplads i Parma er ganske vanskeligt. I byens centrum er parkeringspladser forbeholdt beboerne. Rundt om byens centrum skal du betale for gadeparkering (kun på blåmalede kantstene). Heldigvis er der fem parkeringshuse rundt om byens centrum (Goito, Toschi, Duc, Dus og Via Abbeveratoia), hvor du nemt kan parkere din udlejningsbil. Alternativt er der P+R anlæg i udkanten af byen, i nærheden af ringvejen, hvorfra du kan fortsætte din rejse med offentlig transport.

Hoteller

Flere og flere turister besøger Parma, som du kan se på det stigende antal hotelsenge. Parma har et stort udvalg af overnatningsmuligheder, men hvis du ønsker at besøge byen om sommeren, anbefaler vi, at du booker dit hotelværelse i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Parma, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Parma

EasyTerra Biludlejning Parma sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Steder inde i byen

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Parma, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.