Op til 30% rabat På reservationer, der bookes fra den 24. nov til den 1. dec

Billeje Mestre

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Mestre.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Mestre

 1. Hjem
 2. Biludlejning Italien
 3. Biludlejning Mestre
EasyTerra Biludlejning Mestre er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Mestre

Indledning 

Mestre er ikke en selvstændig by, men en Venedigs bydel. Det er bygget over for denne by, men ligger på fastlandet. Mestre har dog også kanaler, der skærer sig gennem byen, og gør byen til en slags 'lille Venedig'. Omkring det centrale torv, Piazza Ferretto, vil du ikke kun finde fortovscaféer, men også butikker fra de største designere. 

Befolkning 

Med forstæder inkluderet bor 170.000 mennesker i Mestre, hvilket gør byen til det største sted i Italien uden status af selvstyrende by (comune).

Beliggenhed 

Mestre er beliggende i det nordøstlige Italien, på fastlandet og på den modsatte side af øerne i Venedig. De to byer er forbundet af en vej og tog bro, Ponte della Libertà (Frihedens Bro).

Økonomi

I tresserne og halvfjerdserne øgedes befolkningen i Mestre signifikant på grund af opførelsen af en stor industriel zone i nærheden af Marghera. Mange indbyggere i Mestre arbejder stadig i disse industrier. Mestre fungerer også som 'leverandør' af Venedig. Turisme er temmelig vigtig: mange mennesker, der besøger Venedig vælger at bo i Mestre: mindre travlt og billigere hoteller.

Lufthavne 

Venedig Lufthavn, Aeroporto di Venezia Marco Polo, ligger 8 kilometer øst for Mestres centrum. Lufthavnen er let tilgængelig fra byens centrum: du tager først Via Amerigo Vespucci og derefter Via Orlanda (SS14) til lufthavnen. Du kan også tage motorveje A57 og A27 (en smule længere, men generelt hurtigere). Vejen til lufthavnen er tydeligt skiltet langs begge ruter.

Offentlig transport

Mestre har god offentlig transport, ikke kun i selve byen, men også til andre seværdigheder i Venedig. Der er også busforbindelser til andre steder i det nordøstlige Italien.

Trafik og parkering

Mestres centrum er blevet ryddet betydeligt op i de senere år og forvandlet til en gågade. Centeret er også lille nok til at udforske til fods. Der er nogle parkeringshuse og P-pladser omkring byens centrum. Der er kun en bro til Venedig. Hvis du kører til denne by, skal du parkere bilen lige efter broen på en (dyr) parkeringsplads. 

Hoteller

Mestre har et godt udvalg af hoteller, men du vil ikke finde luksushoteller. De fleste hoteller er i mellemklasse og budgetkategori. Det er kun logisk, da de fleste mennesker, der opholder sig i Mestre, synes, at hoteller i Venedig er for dyrt. Hoteller bliver hurtigt booket op i løbet af sommeren; vi anbefaler derfor, at booke dit værelse i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Mestre, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Cima Luxury
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Leasys
 • LocautoRent
 • Maggiore
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Mestre

EasyTerra Biludlejning Mestre sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Mestre, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.