Billeje Cefalu

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Cefalu.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Cefalu

  1. Hjem
  2. Biludlejning Italien
  3. Biludlejning Sicilien
  4. Cefalu
EasyTerra Biludlejning Cefalu er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Cefalu

Indledning

Cefalù er en malerisk siciliansk by, som grækerne grundlagte. De kaldte denne by for Kephalos (som betyder "hoved"), efter formen på en klippe, der dominerer byen. På La Rocca finder du rester fra den græske og romerske tid, og også resterne af en middelalderlig fæstning. Katedralen i den nederste del af La Rocca blev bygget i det 12.århundrede; derinde vil du finde smukke byzantinske mosaikker. Cefalùs største attraktion er stranden, én af Siciliens bedste.

Befolkning

Byen har omkring 15.000 indbyggere.

Beliggenhed

Cefalù ligger på Siciliens nordkyst på det Tyrrhenske Hav, halvvejs Trapani i øst og Messina i vest. Siciliens hovedstad - Palermo - ligger 75 kilometer vest for Cefalù.

Økonomi

Cefalù er stadig en fiskerby, men turismen er blevet vigtigere. Indtil for nylig var mest italienere, der brugte deres ferie her, men flere europæere, og også turister fra hele verden, opdager denne by, dens fine strande og forskelligartede omgivelser.

Lufthavne

Byen selv har ikke en lufthavn. Palermo International Lufthavn er den nærmeste lufthavn, hundrede kilometer vest for Cefalù. Denne lufthavn er let tilgængelig med udlejningsbil gennem hovedvej A20. Messina lufthavn ligger omkring 160 kilometer øst for Cefalù og kan nås gennem A20. Motorvej A19 går til Catania lufthavn, omkring 160 kilometer sydøst for Cefalù.

Offentlig transport

Cefalù har gode offentlige transport, der består af fire buslinjer. Desuden er der jernbaner og busforbindelser til andre steder på Sicilien, herunder Palermo og Messina.

Trafik og parkering

Det er ikke tilladt at parkere i det gamle centrum. Der er parkeringsmuligheder på kanten af centrummet (både gratis og betalte). Der er et parkeringshus på Via Verga. En udlejningsbil er et ideelt transportmiddel for at udforske Cefalùs omgivelser, for eksempel for en dagstur til Castelbuono lige syd for byen.

Hoteller

Med det stigende antal turister, der besøger Cefalù, er antallet af indkvarteringssteder vokset tilsvarende. I og omkring Cefalù vil du bare ikke finde hoteller, kroer og feriecentre, men du kan også leje en lejlighed, sommerhus eller bondegård. I juli og august er det meget travlt. Hvis du gerne vil besøge Cefalù i de måneder, anbefaler vi at du booker din overnatning i god tid. Mange hoteller er lukket fra november til påske.

Eksterne kilder

For mere information om Cefalù, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Cefalu

EasyTerra Biludlejning Cefalu sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Cefalu, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.