Billeje Akureyri

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Akureyri.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 30% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 2. marts - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Akureyri

  1. Hjem
  2. Biludlejning Island
  3. Biludlejning Akureyri
EasyTerra Biludlejning Akureyri er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Akureyri

Indledning 

Akureyri kaldes også hovedstaden i Nord-Island. Det er en vigtig økonomisk, socialt og kulturelt centrum. For en by med denne størrelse er det bemærkelsesværdigt, at det har sit eget universitet, samt et symfoniorkester. For golf-elskere har byen noget særligt: den nordligste golfbane i verden. 

Befolkning

Byen har over 17.000 indbyggere.

Beliggenhed

Akyreyri ligger i den nordlige del af Island, for enden af de tres kilometer lange Eyjafjordur, den længste fjord i landet. Byen er omgivet af bjerge, det højeste er Súlur (1213 meter) og Hlíðarfjall (1116 meter). På trods af den nordlige position råder Akyreyri over en isfri havn.

Økonomi

Traditionelt spiller fiskeri en ledende rolle for den lokale økonomi. To af de fem største fiskeforarbejdningsvirksomheder på Island har hovedsæde i Aykeyri. Det rummer også det største bryggeri i landet samt en stor mejerifabrik. Højere uddannelse og sundhedsydelser skaber også en masse arbejdspladser. 

Lufthavne 

Byens lufthavn, Akureyri Lufthavn, ligger tre kilometer syd for byens centrum. Det anvendes hovedsageligt til indenrigsflyvninger, men i sommermånederne er der også fly til den danske hovedstad, København. Landingsbanen strækker sig spektakulært i Eyjafjordur.

Lufthavnen er nemt at komme til fra byens centrum med en udlejningsbil: følg vej 821. Udgangen til lufthavnen er tydeligt angivet. 

Offentlig transport

Selvom islændinge er vilde med deres bil, har Akureyri et godt busnetværk. Siden satserne er blevet steget i 2008, har mange borgere opdaget fordelene ved bustransport. 

Trafik og parkering

Parkering i Akureyri centrum er gratis, både på gaden og på lokale parkeringspladser, som hovedsageligt ligger langs Skipagata, tæt på gågaden Hafnarstræti. Sørg for at placere en p-skive i forruden i løbet af arbejdsdage. P-skive kan fås i de fleste butikker. 

Hoteller

Akureyri har et godt udbud af værelser, der spænder fra pensionater og hoteller til lejligheder. Lidt længere væk fra byens centrum kan findes billige pensionater, der primært anvendes af universitetsstuderende.

Eksterne kilder

For mere information om Akureyri, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
  • Avis
  • Budget
  • Hertz
  • National Car Rental

Biludlejningssteder i Akureyri

EasyTerra Biludlejning Akureyri sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Island, men i en anden by end Akureyri, klik venligst igennem til Biludlejning Island side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Island du ønsker at leje en bil.