Billeje Shannon

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Shannon.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Shannon

 1. Hjem
 2. Biludlejning Irland
 3. Biludlejning Shannon
EasyTerra Biludlejning Shannon er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8 af 10 Antal kundebedømmelser: 1
Gennemsnitlig bedømmelse: 8.0 / 10
Antal anmeldelser i Shannon: 1
Titia Budget Shannon Lufthavn
“Hurtig og nem”

“I den senere tid har jeg brugt hjemmesiden på regelmæssig basis. Bortset fra, at den pris, til tider afveg afhængigt af den computer du brugte, er webstedet godt organiseret og let at bruge.”

17-03-2015 21:32

Information om Shannon

Biludlejning Shannon
Biludlejning Shannon

Introduktion

Byen Shannon er unik pga. dets sene fødsel: efter 2. verdenskrig. Til trods for dets unge alder er byen beliggende i et afsides område i det vestlige Irland. Få kilometer fra byen finder du en verdenskendt lufthavn, et industrielt centrum og et smukt landskab. Mange folk bruger Shannon som deres base til at tage til et af disse tre steder. Selve Shannon tilbyder gode shoppe-muligheder og restauranter.

Befolkning

Shannon blev bygget efter 2. verdenskrig på, hvad der dengang var, en hede. Byen blev designet efter at huse de tusindvis af medarbejdere i Shannon lufthavn, industrierne og support-servicer. Byen voksede ikke så hurtigt som forventet, bl.a. fordi mange folk foretrak at bo i de smukke landsbyer i nærheden. I øjeblikket har Shannon ca. 9.000 indbyggere.

Beliggenhed

Shannon er placeret i det vestlige Irland. En kæmpe halvø beskytter Shannon fra Atlanterhavets rasen. Shannon har det samme navn som floden Shannon, hvilket har dets oprindelse i det centrale Irland, flyder gennem byen Limerick og ender ud i Mouth of Shannon (Shannons mund), hvor byen er beliggende.

Økonomi

Shannons økonomi er kun til en lille grad afhængig af turisme. Turisterne der er der, anvender byen som en "portåbning" til de fantastiske landområder, smukke landsbyer og andre irske byer i nærheden. Økonomien afhænger meget mere af byens nabolags industri.

Mange internationale selskaber er beliggende i den industrielle zone omkring byen og de forsyner med mange jobs. Bl.a. Shannon Aerospace, Molex, Intel og Avocent er beliggende omkring Shannon. Den internationale lufthavn forsyner også folk med mange jobs, ligesom selskaberne der opstartede pga. lufthavnen og industrierne. Eksempler er hoteller, restauranter, financielle servicer, konstruktionsselskaber, osv.

Grunden til at der er så meget aktivitet i Shannon, er at den tilbyder billig arbejdskraft og lave forretningsskatter. Dette gælder for hele Irland.

Lufthavne

Shannon har en verdenskendt lufthavn, der ligger få kilometer udenfor bycentrum. Shannon lufthavn behandler fly fra Irland, Europa og andre dele af verden, især Amerika. Der er også lavprisfly, som anvender denne lufthavn.

Offentlig transport

Fra Shannon lufthavn afgår der busser mod alle større byer i Irland. Der er ingen togforbindelse fra Shannon lufthavn. Den nærmeste jernbaneforbindelse er i Limerick, der ligger omkring 18 km. øst for lufthavnen. Dette betyder at der ikke er nogen toge i selve Shannon. Der er heller ikke en bybus, da byen er for lille til det. Der er dog lokale og regionale busforbindelser.

Trafik og parkering

Først og fremmest er det vigtigt at huske, at man kører i venstre side af vejen i Irland. Bilerne i Irland har deres rat i højre side af bilen, hvilket betyder at gearet vil være ved din venstre hånd. Den maksimale fart i beboelsesområder er 48 km/t (30 miles), i landområder er det 96 km/t (60 miles) og på motorveje er fartgrænsen 112 km/t (70 miles). Biler parkeres i venstre side af vejen. I selve Shannon er det usandsynligt at du vil opleve problemer med at køre eller parkere. Byen er simpelthen for lille til det.

Hoteller

I og omkring Shannon er der hoteller i alle prislejer. Hotellerne anvendes primært af forretningsfolk. Der er også turister, der tilbringer en enkelt aften og derefter tager videre næste dag, for at opleve det smukke Irland. Hvis du har en særlig preference når det angår omkostninger, luksus og beliggenhed, anbefaler vi at du booker i forvejen. Hvis du ikke har nogen preferencer er der ingen grund til at booke i forvejen, med undtagelse af, hvis der er en forretningsbegivenhed.

Eksterne kilder

For mere information om Shannon anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • Irish Car Rentals
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Payless Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Shannon

EasyTerra Biludlejning Shannon sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Irland, men i en anden by end Shannon, klik venligst igennem til Biludlejning Irland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Irland du ønsker at leje en bil.