Billeje Galway

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Galway.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Galway

  1. Hjem
  2. Biludlejning Irland
  3. Galway
EasyTerra Biludlejning Galway er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Galway

Biludlejning Galway
Biludlejning Galway

Indledning

Galway er en hyggelig by i det vestlige Irland. Der er egentlige ikke mange seværdigheder, men det opvejes af dens venlige befolkning, den afslappede atmosfære, hyggelige pubber og fremragende restauranter. Desuden er byen porten til det vestlige Irland med sine mange slotte og det smukke Connemara sumpområde. Ud for kysten ligger Aranøerne: Inishmore (med fem fæstninger alene på øen), Inishmaan og Inisheer.

Befolkning

Galway er den hurtigst voksende by i Irland. I 2010 var befolkningen 75.000, dette antal forventes at stige til 100.000 i 2020.

Beliggenhed

Galway ligger på vestkysten af Irland, ved mundingen af floden Corrib, der løber ud i Galway Bugt. Nord for denne bugt (og vest for Galway) ligger Connemara vådområderne. Den berømte Cliffs of Moher ved Hags Head ligger sydvest for byen.

Økonomi

Ligesom i resten af Irland, er hightech industrien (ICT, bioteknologi og medicinsk udstyr) er godt repræsenteret i Galway. Turismen har stor betydning: Byen besøges af mere end to millioner mennesker om året. Desuden er Galway et administrativt og uddannelsescenter for vest Irland.

Lufthavne

Galways lille lufthavn ligger ti kilometer øst for byens centrum. Denne lufthavn er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra byen følger du N6 og ved Carrowmoneash tager du N18. Vejen til Galway Lufthavn er klart markeret med skilte.
Større Shannon Lufthavn ligger halvfems kilometer syd for is Galway og er tilgængelig gennem N18. Med en udlejningsbil rager turen fra Shannon Lufthavn til Galway omkring en time.

Offentlig transport

Byen har gode offentlige transportmidler. Der er to busselskaber: Bus Éireann (11 bybuslinjer) og City Direct Galway (fire linjer). Fra busstationen i byens centrum kan du tage busser til den østlige eller vestlige del af byen.

Trafik og parkering

Galways centrum er stort set bilfrit. Omkring centrummet er der en ring (Cuar Inmheánach). Det er ikke svært at finde rundt i Galway, men om sommeren kan byen få meget travlt. Desuden kan det være svært at finde en parkeringsplads. På gaderne er det ofte ikke tilladt at parkere mere end to timer, og priserne for parkeringspladser er ganske høje.
En udlejningsbil er ideel for ture omkring området. Både N59 (langs vestsiden af Søen Lough Corrib) og R337 (langs Galway Bugt) fører til Connemaras smukke landskab.

Hoteller

Der er et stort udvalg af overnatningssteder i Galway. Især budgetrejsende vil ikke have nogen problemer med at finde ly, men der er også middelklasse og luksus hoteller. Desuden er der en masse privatdrevne bed & breakfasts. På trods af denne store mængde indkvarteringsmuligheder, anbefaler vi at du booker i god tid i forvejen, når du planlægger at besøge Galway i løbet af sommeren.

Eksterne kilder

For mere information om Galway, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Galway

EasyTerra Biludlejning Galway sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Irland, men i en anden by end Galway, klik venligst igennem til Biludlejning Irland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Irland du ønsker at leje en bil.