Billeje Pointe-à-Pitre

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Pointe-à-Pitre.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Pointe-à-Pitre

 1. Hjem
 2. Biludlejning Guadeloupe
 3. Biludlejning Pointe-à-Pitre
EasyTerra Biludlejning Pointe-à-Pitre er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Pointe-à-Pitre

Biludlejning Pointe-à-Pitre
Biludlejning Pointe-à-Pitre

Indledning

Pointe-à-Pitre er den største by på det franske oversøiske territorium i Guadeloupe. Selv om det ikke er hovedstaden (det er Basse-Terre), er Pointe-à-Pitre det økonomiske og kulturelle hjerte af øhavet. Byen selv har ikke mange ting, der er værd at se, men der er en livlig udendørs marked i nærheden af havnen (tage af sted om morgenen, når markedet er mest farverig og produkterne er friske). På Edgar Clerc arkæologiske museum kan du lære mere om Guadeloupes oprindelige indianske befolkning. På Le Gosier stranden er der et interessant hav akvarium.

Befolkning

Byen har en befolkning på mere end 17.000, men Pointe-à-Pitre er omgivet af andre byer og i hele byområdet lever ti gange så mange mennesker: Mere end 170.000. De fleste af indbyggerne er efterkommere af afrikanske slaver.

Beliggenhed

Pointe-à-Pitre ligger på øen Grande-Terre, en del af Guadeloupe, på bugten Petit Cul-de-Sac Marin. Byen ligger i nærheden af Rivière Salée (Salt Flod), det smalle stræde, der skiller Grande-Terre fra Basse-Terre. Der er en stor forskel mellem disse to hovedøer. Basse-Terre er af vulkansk oprindelse og meget grøn; Grande-Terre består af kalksten og er relativt fladt og tørt. Denne ø har smukke strande. Guadeloupe er en øgruppe, der hører til de Små Antiller, nord for Windward Øer.

Økonomi

Byen er Guadeloupes kommercielle centrum, især på grund af havnen, hvor både gods og passagerskibe går til kaj. Den største havn (Port de Jarry) ligger over bugten. Guadeloupe eksporterer landbrugsprodukter (bananer, kaffe, kakao og sukker), kød og mejeriprodukter (yoghurt, mælk) og tekstiler. Turisme er af stor betydning for den lokale økonomi. Mange krydstogtskibe går til kaj på Guadeloupe, og Le Gosier (ikke langt fra Pointe-à-Pitre) er et stort feriested.

Lufthavne

Lufthavnen (på fransk: Le Raizet of Aéroport Guadeloupe Pôle Caraïbes) ligger 2,5 kilometer nordvest for byen. Med udlejningsbil ligger lufthavnen kun ti minutter fra centrummet af Pointe-à-Pitre.

Offentlig transport

Flere private busselskaber driver køreruter til andre byer på Guadeloupe. Der er ingen tidsplaner eller officielle stoppesteder: Bare ræk din hånd op og du kan stige ind. Desuden er der mange taxaer, men for destinationer uden for byen er det for dyrt. Der er også færgeforbindelser til andre øer i øgruppen, herunder Dominica og Martinique.

Trafik og parkering

En af de bedste måder for at udforske Guadeloupe er med udlejningsbil. De vigtigste veje er af fremragende kvalitet, men kør forsigtigt på mindre veje! Disse kan være uasfalterede eller der ikke har været vedligeholdt i årevis, hvilket medfører store huller. Det er absolut ikke tilrådeligt at køre i mørke. At finde en parkeringsplads er næsten aldrig et problem.

Hoteller

I Point-à-Pitre og på Le Gosier strand, St. Anne og St. Felix er der en bred vifte af overnatningsmuligheder til rådighed. Priserne for overnatning på Guadeloupe er ganske høje. Hvis du vil tage til Guadeloupe i højsæsonen, skal du booke dit hotel i god tid. Læs venligst erfaringerne fra andre rejsende, som findes på mange rejsehjemmesider. Nogle hoteller på Guadeloupe (især på de mindre øer), går ikke meget op i hygiejne.

Eksterne kilder

For mere information om Pointe-à-Pitre, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Citer
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • Jumbocar
 • Keddy By Europcar
 • Rent a car
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Pointe-à-Pitre

EasyTerra Biludlejning Pointe-à-Pitre sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Guadeloupe , men i en anden by end Pointe-à-Pitre, klik venligst igennem til Biludlejning Guadeloupe side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Guadeloupe du ønsker at leje en bil.