Billeje Argostoli

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Argostoli.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Argostoli

  1. Hjem
  2. Biludlejning Grækenland
  3. Biludlejning Kefallonia
  4. Argostoli
EasyTerra Biludlejning Argostoli er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 10 af 10 Antal kundebedømmelser: 1
Irna Enterprise Kefalonia Lufthavn
“Kan varmt anbefales!”

“Jeg har kun haft positive erfaringer med EasyTerra! Alt bliver taget godt hånd om og til gode priser. De behandler også dig godt og de er hjælpsomme over telefonen.”

26-08-2015 06:36

Information om Argostoli

Biludlejning Argostoli
Biludlejning Argostoli

Indledning

Argostoli er hovedstaden på den græske ø Kefalonia. De fleste landsbyer og byer på øen blev jævnet ned med jorden under et jordskælv i 1953. Derfor har Argostoli et rimeligt moderne udseende. Det er et populært dvalested for pensionister fra de koldere, vesteuropæiske lande. 

Befolkning 

Byen har over 12.000 indbyggere.

Beliggenhed

Argostoli ligger i den vestlige del af Grækenland, på øen Kefalonia, den største af de Ioniske Øer. Byen ligger på den østlige side af en dyb bugt.

Økonomi

På grund af det kuperede landskab, kun en lille del af Kefalonia er velegnet til landbrug. Der er olivenlunde og der er en mindre produktion af korn og grøntsager. Turismen spiller en stadig større rolle i den lokale økonomi. Den Europæiske Union har sat penge til rådighed for at forbedre Kefalonias turistinfrastruktur.

Lufthavne

Øens lufthavn ligger ti kilometer for Argostoli. Især i sommermånederne er der direkte charterfly til mange europæiske byer, men uden for sæsonen er det ofte nemmere at flyve til Kefalonia via Athen. Kefalonia Island International Lufthavn kan nemt nås ved at leje en bil via Lassis Aerodromiou.

Offentlig transport

Busserne kører fra Argostoli til andre steder på øen, og til destinationer på det græske fastland, men frekvensen er uregelmæssige. Det er mere bekvemt at udforske øen i en lejet bil. 

Trafik og parkering

Det er forbudt at parkere ved siden af en kontinuerlig gul linje. På nogle travle gader kan du parkere på den ene side af gaden i løbet af lige måneder og på den anden siden under ulige måneder. Husk anvisningerne! Kør forsigtigt på landeveje. Vejene er smalle og snoede, og du kan også falde over flokke af får og geder.

Hoteller

Der er (endnu) relativt få hoteller i Argostoli. De fleste indkvarteringsmuligheder er lejligheder eller villaer (ofte med privat pool). Hvis du ønsker at besøge Argostoli i sommermånederne, anbefaler vi at du bestiller din overnatning i god tid. 

Eksterne kilder

For mere information om Argostoli, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Argostoli

EasyTerra Biludlejning Argostoli sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Grækenland, men i en anden by end Argostoli, klik venligst igennem til Biludlejning Grækenland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Grækenland du ønsker at leje en bil.