• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Mulhouse

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Mulhouse.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Mulhouse

EasyTerra Biludlejning Mulhouse er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Mulhouse

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Mulhouse

Biludlejningstilbud i Mulhouse

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Mulhouse

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Mulhouse

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Mulhouse. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Alamo

  8.6 (7824)
  Fra kr 178 / dag
 • Europcar

  8.3 (7231)
  Fra kr 181 / dag
 • Rent a car

  8.2 (23)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Keddy By Europcar

  8 (2949)
  Fra kr 172 / dag
 • Thrifty

  7.9 (4785)
  Fra kr 190 / dag
 • Hertz

  7.8 (6097)
  Fra kr 187 / dag
 • Avis

  7.8 (5293)
  Fra kr 284 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3788)
  Fra kr 190 / dag
 • Sixt

  7.7 (2875)
  Fra kr 323 / dag
 • Enterprise

  7.6 (1693)
  Fra kr 229 / dag
 • Budget

  7.5 (8922)
  Fra kr 258 / dag
 • National Car Rental

  7.4 (380)
  Fra kr 252 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.5 (160)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • InterRent

  6.4 (5931)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Goldcar

  6.4 (5052)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • ADA

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • AVIS Car-Away

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • CITROEN

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 248 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Mulhouse?

Mulhouse - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Mulhouse) er Januar den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. December er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Mulhouse - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Mulhouse) er Januar den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. December er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Mulhouse), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Mulhouse - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Mulhouse), er Januar den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. December er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Mulhouse - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Mulhouse) er Januar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. December er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Mulhouse - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Mulhouse) er Januar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. December er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Mulhouse - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Mulhouse) er Januar den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. December er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Mulhouse - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Mulhouse) er Marts den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. December er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Mulhouse - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Mulhouse) er Januar den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. December er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Mulhouse - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Mulhouse) er Januar den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. December er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Mulhouse - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Mulhouse) er December den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. April er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Mulhouse - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Mulhouse) er Januar den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. December er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Mulhouse - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Mulhouse) er September den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. December er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Mulhouse - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Mulhouse) er Januar den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. December er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Mulhouse

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Mulhouse, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Mulhouse

EasyTerra Biludlejning Mulhouse sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

204 Rue de l'Ile Napoléon
94 Rue de Bâle

Information om Mulhouse

Indledning

Mulhouse er en industriby i det sydlige Alsace. Byen er bedst kendt for sine interessante museer, især Cité de l’Automobile (også kaldet Musée National de l’Automobile) og Musée Français du Chemin de Fer (også Cité du train), henholdsvis det største bil- og togmuseum i Frankrig. Du vil også finde Electropole (et museum for elektricitet), Musée de l'impression sur étoffes (trykte tekstiler) og en botanisk have kombineret med en zoologisk have.

Befolkning

Byen har over 110.000 indbyggere.

Beliggenhed

Mulhouse ligger i det nordøstlige Frankrig, lige nord for grænsen til Schweiz og vest for den tyske grænse. Indtil 1798 hørte byen til Schweiz, men i dette år valgte befolkningen at tilslutte sig Frankrig. To floder løber gennem Mulhouse, Doller og Ill, begge er bifloder til Rhinen. 

Økonomi

Mulhouse er et industrielt center, med bil, kemisk, elektronik- og maskinindustri.

Lufthavne

Den internationale lufthavn EuroLufthavn Basel-Mulhouse-Freiburg ligger 22 kilometer sydøst for byen. Det er en usædvanlig lufthavn: Den ligger på fransk territorium, men drives af både Frankrig og Schweiz.

Offentlig transport

Mulhouse har fremragende offentlige transport, der består af et tæt net af busser og sporvogne. Byens centrum kan bedst udforskes til fods. Du kan parkere din udlejningsbil på universitetet eller Nouveau Bassin, og være i byens centrum på seks minutter med offentlig transport.

Trafik og parkering

Omkring hjertet af byen (gågaden), kan du parkere på gaden, men højst for tre timer. Der er også mange parkeringspladser rundt om byen.

En udlejningsbil er en udmærket form for transport for at udforske Alsace. Der er flere ruter langs vinmarkerne i denne region og ti kilometer nordvest for Mulhouse, langs D430, vil du finde Écomusée d'Alsace. Dette er et dejligt udendørsmuseum med traditionelle bygninger fra Alsace. Det ligger på stedet af et lukket kaliumklorid mine. De tidligere minearbejdere fører dig til gennem skakter og tunneler.

Hoteller

Overnatningsmuligheder er rigeligt i Mulhouse, men nogle hoteller er i det dyre side. Vi foreslår, at du sammenligner priser før du booker et hotelværelse. En billigere løsning er HI Hostel, hvor du kan også campere. En anden campingplads ligger 4 kilometer syd for byen, ved siden af Ill floden.

Eksterne kilder

For mere information om Mulhouse, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo
 • Europcar
 • Rent a car
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Hertz
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • Enterprise
 • Budget
 • National Car Rental
 • Rhodium Car Rental
 • InterRent
 • Goldcar
 • ADA
 • AVIS Car-Away
 • CITROEN
 1. Hjem
 2. Biludlejning Frankrig
 3. Biludlejning Mulhouse