• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Menton

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Menton.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Menton

EasyTerra Biludlejning Menton er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningsfirmaer i Menton

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Menton. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Europcar

  8.1 (8061)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Keddy By Europcar

  7.4 (3331)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Avis

  8.7 (5940)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • ADA

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Biludlejere i og omkring Menton

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Menton, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Menton

EasyTerra Biludlejning Menton sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

9 Avenue Thiers

Information om Menton

Indledning

Menton har muligvis den mest aristokratisk udseende af alle badebyer på Côte d'Azur. Ved slutningen af det nittende århundrede byggede det europæiske aristokrati hoteller, villaer og paladser, som stadig pryder byen. Da Menton ligger i nærheden af den italienske grænse, er stemningen mere italiensk end fransk.

Befolkning 

Byen har næsten 30.000 indbyggere.

Beliggenhed

Menton ligger i det sydlige Frankrig, i den østligste del af den franske sydkyst, mellem Monaco og grænsen til Italien. Det har et behageligt mikroklima på grund af bjergene i landet; om vinteren er det ofte et par grader varmere i Menton end i andre steder langs den franske middelhavskyst.

Økonomi

Fiskeri var af stor betydning for Menton indtil halvfemserne af det forrige århundrede, men den blev udslettet af giftige alger (Caulerpa taxifolia), som påvirkede de lokale fiskebanker. Menton er kendt som Citron By: mange citroner og andre citrusfrugter dyrkes i omegnen og handles i Menton. Turisme er af stor betydning: byen tiltrækker ikke blot strand turister, men også folk, der tilbringer vintrene her, eller som har et andet hus her. 

Lufthavne 

Den nærmeste lufthavn er Nice Côte d'Azur Lufthavn, 27 kilometer sydvest for Menton i en lige linje. Lufthavnen er nemt tilgængelig med udlejningsbil. Fra centrummet af Menton kører du først mod nord (adskillige ruter er muligt) og derefter tager du motorvejen A8 til lufthavnen. Afstanden ad vejen er over 40 kilometer, og det er omkring en 30-minutters kørsel.

Offentlig transport

Der er god offentlig transport i Menton og omegn; CARF en Bus selskabet står for driften. Foruden bybusser findes der busser til destinationer som Nice og Cannes.

Trafik og parkering

Centret, den gamle by, er hovedsageligt en gågade. Der er også mange ensrettede gader, og derfor skal du ofte tage en omvej for at komme til din destination. Det er bedst at parkere din udlejningsbil i nærheden af havnen for at besøge det gamle centrum.

Hoteller

Menton har et stort udvalg af indkvarteringsmuligheder. Der er naturligvis mange luksushoteller i sådan et 'aristokratisk' sted, men du vil også finde mellemklasse overnatningssteder. Generelt ligger disse steder ikke tæt på havet, men et par minutters gang fra stranden.

Eksterne kilder 

For mere information om Menton, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  French
 • Populær bilklasse
  Mellemklasse

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Avis
 • ADA
 1. Hjem
 2. Biludlejning Frankrig
 3. Biludlejning Menton