• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Angouleme

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Angouleme.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Angouleme

EasyTerra Biludlejning Angouleme er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningstilbud i Angouleme

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Angouleme

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Angouleme

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Angouleme. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Avis

  8.4 (6165)
  Fra kr 268 / dag
 • Europcar

  8.4 (8389)
  Fra kr 271 / dag
 • Rent a car

  8.2 (34)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Hertz

  8.1 (7071)
  Fra kr 323 / dag
 • Enterprise

  7.5 (2022)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Keddy By Europcar

  8 (3603)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Angouleme?

Biludlejere i og omkring Angouleme

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Angouleme, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Angouleme

EasyTerra Biludlejning Angouleme sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

24 Avenue Du Marechal Juin

Information om Angouleme

Indledning

Angoulême er en by, som plejede at være omgivet af massive befæstninger. Det er nu blevet erstattet af boulevarder, som i øvrigt stadig løber over byens oprindelige mure, og hvorfra man har en smuk udsigt over omgivelserne. Hvert år afholdes et motorløb på disse boulevarder (kaldet Remparts), og Angoulême er også centrum for tegneserier med et Centre International de la Bande Dessinée og Festival International de la Bande-dessinée i januar. 

Befolkning

Byen har 45.000 indbyggere. 

Beliggenhed

Angoulême ligger i den sydvestlige del af Frankrig, højt over sammenløbet af to floder: Charente og Anguienne. Byen Bordeaux ligger over 130 kilometer sydvest for Angoulême.

Økonomi

Fra gamle dage er Angoulême et centrum for papirindustrien (et af de bedst kendte produkter er Rizla cigaretpapiret). Papirproduktionen er faldet markant i de seneste årtier. Der er en krudtfabrik i nærheden af byen og maskiner (dele) og sko bliver også fremstillet. Angoulême håber at sætte skub i den lokale økonomi med en ny udstillingshal. Vest for Angoulême ligger byen Cognac. I virkeligheden områdets hjerte, hvor denne drink bliver produceret. 

Lufthavne 

Aéroport d'Angoulême-Brie-Champniers er det fulde navn på lufthavnen, som ligger 15 kilometer nordøst for Angoulême. Indtil for nylig blev lufthavnen brugt af det irske lavprisflyselskab Ryanair, men de aflyste deres service til Angoulême i 2010. Det står ikke klart, hvis flyvninger igen vil blive gennemført, muligvis af et andet lavprisflyselskab.

Den nærmeste internationale lufthavn er Bordeaux (Mérignac) Lufthavn, som kan nås med en udlejningsbil via motorvej A89.

Offentlig transport

Angoulême har et godt netværk af busser, som selskabet Société de Transport du Grand Angoulême står for. I de fleste tilfælde kører busser til destinationer uden for Angoulême, men standser også ved forskellige steder i selve byen.  

Trafik og parkering

Det gamle centrum i Angoulême er en gågade. I resten af Angoulême vil du ikke have svært ved at finde din vej rundt: du vil hurtigt ankomme til din destination via Remparts over de oprindelige bymure. Det kan være svært at finde en parkeringsplads på gaden, men heldigvis er der parkeringshuse i og omkring byens centrum, herunder to store, der ligger i nærheden af togstationen. Deres beliggenhed er signaleret.

Hoteller

Angoulême har et godt udvalg af overnatningssteder. Du kan finde både typiske franske familiehoteller og filialer af internationale kæder. Der er også gode hoteller i byens nærhed, for eksempel ved golfbanen Hirondelle, sydvest for Angoulême.

Eksterne kilder

For mere information om Angoulême, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  French
 • Populær bilklasse
  Mini

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Avis
 • Europcar
 • Rent a car
 • Hertz
 • Enterprise
 • Keddy By Europcar
 1. Hjem
 2. Biludlejning Frankrig
 3. Biludlejning Angouleme