• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Agen Togstation

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Agen Togstation for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Få rabatter på op til 20% fra forskellige udlejningsfirmaer - Gyldig indtil den 4. juni 2024
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Agen Togstation

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Tilbud af udlejere på Agen Togstation

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på Agen Togstation. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Avis

  8.7 (6084)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Europcar

  8.3 (8288)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Sixt

  8.8 (3446)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Rent a car

  8.2 (33)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Biludlejning destination Agen Togstation

Øvrige udlejningssteder i Agen

Ud over Agen Togstation i Agen, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Agen:

Lokal information om Agen Togstation

Generel information

Agen Togstation ligger tæt på det historiske centrum i den franske by, mellem den højre bred af Garonne floden og Canal latéral à la Garonne. Den ekstraordinære bygning blev indviet i 1856. Stationen ligger på TGV-strækningen Paris Montparnasse - Toulouse Matabiau; TGV Atlantique standser på stationen 4 gange om dagen. Det er også beliggende på TGV-strækningen Lille Europe - Toulouse Matabiau. Foruden højhastighedstog, er der også intercitytog og lokale tog.

Transport

Stationen byder på mange muligheder for videre rejse. Foretrækker du at bo i nærheden? På torvet er der busser og taxaer til rådighed. Diagonalt på tværs fra togstationen på Boulevard Sylvain Dumon i Agen, kan du udleje en bil. Agen ligger omkring halvvejs mellem Bordeaux og Toulouse i det sydlige Frankrig, i departementet Lot-et-Garonne. Byen ligger tæt på motorvej A62 og N21, der løber fra Limoges til Lourdes.

Servicer

Der er en informationsskranke inde i banegårdshallen, men åbningstider om søndage og helligdage er begrænsede. Udover rejseinformation og et hittegodskontor, er der en særlig service for bevægelseshæmmende. Stationen har også en hjertestarter til rådighed. Derudover er der toiletter, fotokabiner og kopimaskiner. 

Restauranter

Inde i banegårdshallen finder du en buffetrestaurant. Her kan man sidde og få et måltid eller en drink, men det tilbyder også en ud-af-huset service. Restauranten er åben fra 06:00 til 23:00.

Butikker 

Der er en Relay kiosk. Denne internationale kæde tilbyder et stort udvalg af blade, aviser, bøger osv.

Nyttige links 

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Avis
 • Europcar
 • Sixt
 • Rent a car