• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Kittila

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Kittila.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 25% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil den 27. marts - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Kittila

EasyTerra Biludlejning Kittila er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Kittila

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Kittila

Biludlejningstilbud i Kittila

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Kittila

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Firehjulstrækker

Biludlejningsfirmaer i Kittila

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Kittila. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • FiRENT

  8.7 (27)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Alamo

  8.7 (7817)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Sixt

  8.7 (2870)
  Fra kr 361 / dag
 • Budget

  8.6 (8909)
  Fra kr 349 / dag
 • Thrifty

  8.5 (4776)
  Fra kr 277 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.5 (41)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Avis

  8.4 (5289)
  Fra kr 374 / dag
 • Finn-Rent

  8.4 (33)
  Fra kr 260 / dag
 • Europcar

  8.3 (7221)
  Fra kr 352 / dag
 • Hertz

  8.3 (6087)
  Fra kr 295 / dag
 • Enterprise

  8 (1691)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  7.9 (380)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Keddy By Europcar

  7.9 (2945)
  Fra kr 275 / dag
 • addCarRental

  7.7 (92)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Green Motion

  7.4 (1694)
  Fra kr 302 / dag
 • Global Rent a Car

  7 (137)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 248 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Kittila?

Kittila - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Kittila) er Maj den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Januar er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Kittila - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Kittila) er Maj den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Januar er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Kittila), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Kittila - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Kittila), er Maj den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Januar er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Kittila - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Kittila) er September den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Januar er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Kittila - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Kittila) er September den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Januar er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Kittila - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Kittila) er Maj den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Januar er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Kittila - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Kittila) er September den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Januar er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Kittila - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Kittila) er September den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Januar er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Kittila - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Kittila) er Maj den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Januar er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Kittila - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Kittila) er September den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Januar er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Kittila - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Kittila) er Maj den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Januar er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Kittila - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Kittila) er Januar den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Januar er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Kittila

Hvis du søger efter en lejebil i Finland, men i en anden by end Kittila, klik venligst igennem til Biludlejning Finland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Finland du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Kittila

EasyTerra Biludlejning Kittila sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om Kittila

Indledning 

Kittilä er en by i det finske Lapland. Levi i nærheden af Kittilä er et af de største finske skisportssteder og en populær destination for skiløbere. En anden attraktion i vintermånederne er Lainio, en landsby, der er helt bygget af sne og is. 

Befolkning

Landsbyen har over 6.000 indbyggere. 

Beliggenhed

Kittilä ligger i den nordlige del af Finland, omkring 130 kilometer nord for den arktiske cirkel, og ikke langt fra grænsen til Sverige.

Økonomi

Turisme udgør en vigtig del af økonomien. Skisportsstedet Levi tiltrækker titusinder af vintersportsfanatikere hvert år. Sæson for vintersporten er også lang: fra midten af oktober til midten af maj!

Desuden udnytter et canadisk selskab, Agnico-Eagle Mines, en af de største guldminer i Europa.

Lufthavne 

Kittilä lufthavn ligger fire kilometer nord for landsbyen og syv kilometer syd for skisportsstedet Levi. Der er direkte forbindelser med bl.a. den finske hovedstad Helsinki. Lufthavnen ligger lige ved hovedvejen mellem Kittilä og Levi (Levintie, vejnummer 79), og kan derfor nås let med en udlejningsbil.

Offentlig transport

Der er god offentlig bustransport, både inden for skisportsstedet Levi og mellem Levi og Kittilä.

Trafik og parkering

En udlejningsbil er et godt transportmiddel til at udforske Kittilä og omgivelser, skisportsstederne i Levi og de enorme skove i denne del af Finland. Husk på det til tider svære vintervejr. Du skal også passe på dyr, der pludselig krydser vejen.  

Hoteller

Kittilä tilbyder kun et begrænset antal værelser, men udbuddet i Levi er enormt. Der er mere end 20.000 hotelsenge til rådighed! I vintermånederne er dette antal næppe tilstrækkeligt. Vi anbefaler derfor, at bestille dit hotelværelse i god tid, især hvis du ønsker at besøge Kittilä omkring jul, nytår og påske.

Eksterne kilder

For mere information om Kittilä, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  80 km/h
 • Sprog
  Swedish, Finnish
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • FiRENT
 • Alamo
 • Sixt
 • Budget
 • Thrifty
 • Autounion Car Rental
 • Avis
 • Finn-Rent
 • Europcar
 • Hertz
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Keddy By Europcar
 • addCarRental
 • Green Motion
 • Global Rent a Car
 1. Hjem
 2. Biludlejning Finland
 3. Biludlejning Kittila