• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Paphos

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Paphos.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 25% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil den 27. marts - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Paphos

EasyTerra Biludlejning Paphos er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Paphos

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Paphos

Biludlejningstilbud i Paphos

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Paphos

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker

Biludlejningsfirmaer i Paphos

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Paphos. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Autounion Car Rental

  8.6 (41)
  Fra kr 100 / dag
 • Alamo

  8.4 (7817)
  Fra kr 114 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Europcar

  8 (7223)
  Fra kr 121 / dag
 • Get Your Car

  8 (183)
  Fra kr 92 / dag
 • Hertz

  8 (6088)
  Fra kr 142 / dag
 • Enterprise

  8 (1693)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Flizzr

  7.9 (267)
  Fra kr 98 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (380)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Sixt

  7.9 (2870)
  Fra kr 123 / dag
 • ACE Rent A Car

  7.9 (3)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  7.8 (8911)
  Fra kr 124 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4776)
  Fra kr 131 / dag
 • Avis

  7.8 (5290)
  Fra kr 186 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2946)
  Fra kr 127 / dag
 • Payless Car Rental

  7.4 (448)
  Fra kr 134 / dag
 • Cyprus Airport Car

  7.4 (142)
  Fra kr 106 / dag
 • Green Motion

  7.3 (1694)
  Fra kr 98 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.2 (3423)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • SurPrice car rentals

  7 (447)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Global Rent a Car

  7 (137)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Goldcar

  6.5 (5041)
  Fra kr 108 / dag
 • My Car

  Ingen anmeldelser
  Fra kr 109 / dag

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 248 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Paphos?

Paphos - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Paphos) er Marts den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Maj er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Paphos - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Paphos) er December den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Maj er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Paphos), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Paphos - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Paphos), er December den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Oktober er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Paphos - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Paphos) er Marts den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Oktober er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Paphos - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Paphos) er December den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Oktober er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Paphos - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Paphos) er December den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Maj er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Paphos - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Paphos) er December den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Paphos - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Paphos) er Marts den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Maj er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Paphos - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Paphos) er December den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Oktober er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Paphos - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Paphos) er December den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Maj er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Paphos - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Paphos) er Marts den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Oktober er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Paphos - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Paphos) er Juni den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Oktober er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Paphos - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Paphos) er November den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Paphos

Hvis du søger efter en lejebil i Cypern, men i en anden by end Paphos, klik venligst igennem til Biludlejning Cypern side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Cypern du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Paphos

EasyTerra Biludlejning Paphos sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

43 Morphou Street
58 Tombs Of The King Avenue

Information om Paphos

Indledning

Paphos er kendt som fødestedet for den græske gudinde Afrodite. Den moderne Paphos består af to dele: Den, der er beliggende på en bakke, er det kommercielle hjerte, og inde i byen med dens vigtigste arkæologiske seværdigheder, hvor de fleste hoteller og restauranter også ligger. Kyststrækningen har oplevet en betydelig udvikling i de seneste par år: Det er den mest koncentrerede område med caféer og restauranter. Boulevarden er især overfyldt om natten.

Befolkning

Paphos har over 50.000 indbyggere. Den har udviklet sig betydeligt i de seneste par år som et turistcenter, og i løbet af sommermånederne er der meget mere folk, der går rundt i byen end det officielle befolkningstal.

Beliggenhed

Paphos ligger på den sydvestlige kyst af Cypern, en ø i det østlige Middelhav. Nord for byen ligger Troodos Bjergene, hvor du kan tage på smukke naturvandreture. Paphos ligger næsten 70 kilometer vest for Limassol

Økonomi

Tidligere var fiskeri den vigtigste indtægtskilde for indbyggerne i Paphos. Selv om mange mennesker stadig lever af fiskeri, turisme er nu den vigtigste indtægtskilde i den lokale økonomi. Dette er ikke overraskende, da byen er et udbrud af historiske attraktioner, og ligger i et smukt miljø, hvor du kan nyde ikke kun hvide strande, men også fauna og flora på Troodos Bjergene.

Lufthavne

Ti kilometer sydøst for byen ligger Paphos International Lufthavn. Snart vil en ny firesporet motorvej blive åbnet, den vil forbinde lufthavnen med Paphos. Så kan du køre med udlejningsbil til og fra lufthavnen på kort tid. Opførelsen af den nye motorvej behøves, da den nuværende forbindelse (hovedvejen B6 og bivej E603) er ofte meget trafikeret.

Offentlig transport

Der er kun offentlig bustransport i Paphos. Du bør dog have tålmodighed, når du bruger den, fordi busserne ikke altid kører i overensstemmelse med tidsplanen. Der er både bybusser og regionale busser til landsbyerne i området.

Trafik og parkering

Hvis du ønsker at besøge steder uden for Paphos, en udlejningsbil er afgørende. At køre rundt på Cypern er let, der er kun travlt i centrummet af Paphos. De smalle gader kan ikke bistå den stigende trafik.

Paphos er forbundet med Limassol gennem hovedvej A6, og arbejde udføres for at hovedvej A7 skal forbinde byen med Polis.

Hoteller

Som anført ovenfor: Paphos har udviklet sig til det vigtigste turistmål på Cypern i løbet af de sidste par år. Derfor er der ingen mangel på indkvarteringsmuligheder: Fra luksuriøse badehoteller og feriesteder til hytter og simple gæstehuse. Vi anbefaler at du booker dit værelse i god tid, især i højsæsonen (sommer). 

Eksterne kilder

For mere information om Paphos, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Venstre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  65 km/h
 • Sprog
  Turkish, Armenian, Greek (modern)
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Autounion Car Rental
 • Alamo
 • NÜ Car Rentals
 • Europcar
 • Get Your Car
 • Hertz
 • Enterprise
 • Flizzr
 • National Car Rental
 • Sixt
 • ACE Rent A Car
 • Budget
 • Thrifty
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Payless Car Rental
 • Cyprus Airport Car
 • Green Motion
 • FireFly Car Rental
 • SurPrice car rentals
 • Global Rent a Car
 • InterRent
 • Goldcar
 • My Car
 1. Hjem
 2. Biludlejning Cypern
 3. Biludlejning Paphos