• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Liberia

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Liberia.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Liberia

EasyTerra Biludlejning Liberia er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Liberia

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Liberia

Biludlejningstilbud i Liberia

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Liberia

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Personbil
Firehjulstrækker

Biludlejningsfirmaer i Liberia

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Liberia. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Alamo

  8.9 (7923)
  Fra kr 689 / dag
 • Easycar

  8.8 (16)
  Fra kr 281 / dag
 • Solid Car Rental

  7.9 (6)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Avis

  7.6 (5364)
  Fra kr 261 / dag
 • Thrifty

  7.5 (4908)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  7.2 (9018)
  Fra kr 634 / dag
 • Europcar

  6.6 (7346)
  Fra kr 192 / dag
 • Amigo Rent a car

  Ingen anmeldelser
  Fra kr 476 / dag
 • Costa Rent

  Ingen anmeldelser
  Fra kr 231 / dag
 • ACE Rent A Car

  Ingen anmeldelser
  Fra kr 272 / dag
 • Mex Rent a Car

  5.7 (44)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Green Motion

  7 (1717)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Keddy By Europcar

  7.7 (3005)
  Fra kr 197 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Enterprise

  8.7 (1713)
  Fra kr 758 / dag
 • Payless Car Rental

  7.6 (457)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Sixt

  7.9 (2944)
  Fra kr 206 / dag
 • Hertz

  7.7 (6179)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  8.8 (384)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Dollar Rent a Car

  7.3 (3866)
  Fra kr 139 / dag

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Liberia?

Liberia - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Liberia) er Oktober den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Liberia - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Liberia) er Oktober den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. August er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Liberia), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Liberia - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Liberia), er Oktober den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. August er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Liberia - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Liberia) er Oktober den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Liberia - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Liberia) er Oktober den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. August er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Liberia - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Liberia) er Oktober den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Liberia - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Liberia) er Oktober den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Liberia - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Liberia) er Oktober den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Liberia - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Liberia) er Oktober den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Liberia - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Liberia) er Oktober den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Liberia - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Liberia) er August den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Liberia - Hvornår er det billigst at leje en varevogn?

På denne destination (Liberia) er Januar den billigste måned at leje en varevogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Januar er den mest populære måned at leje en varevogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Liberia

Hvis du søger efter en lejebil i Costa Rica, men i en anden by end Liberia, klik venligst igennem til Biludlejning Costa Rica side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Costa Rica du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Liberia

EasyTerra Biludlejning Liberia sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om Liberia

Indledning 

For de fleste turister er byen Liberia i Costa Rica bare et centrum for at komme til strandene ved Stillehavet, som Playa del Coco, Playa Hermosa og kysten af Papagayo halvøen. Selve byen har meget lidt at byde på med undtagelse af safaripark Africa Mia.

Befolkning

Byen har mere end 35.000 indbyggere.

Beliggenhed 

Liberia ligger i Guanacaste provinsen i den nordvestlige del af Costa Rica, mere end 200 kilometer fra hovedstaden San José. Byen ligger ved floden af samme navn, der stiger på skråningerne af vulkanen Rincón de la Vieja (1916 meter). Vulkanens omgivelser, nordvest for Liberia, er en national park med varme kilder, vandfald og floder.

Økonomi

Turismen til Liberia og omgivelser vokser takket være lufthavnen og det stigende antal internationale flyvninger. Turisme er derfor en vigtig indtægtskilde for byen. I de senere år har nogle højteknologiske virksomheder også etableret sig i Liberia.

Lufthavne

Liberia Lufthavn kaldes Daniel Oduber Quirós International Lufthavn og ligger 6 kilometer vest for byens centrum. Det er landets næststørste internationale lufthavn efter Juan Santamaría International Lufthavn, der ligger i nærheden af hovedstaden San José. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil: fra byens centrum tager du vejen til Nicoya, der løber langs lufthavnen. Tilkørslen til lufthavnen er tydeligt skiltet.

Offentlig transport

Offentlig transport i og omkring Liberia er god: der er et omfattende netværk af busser, både i byen og til de populære strande. Der er også busser til grænsen til Nicaragua, nord for Liberia, og til San José, sydøst for byen.

Trafik og parkering

Af sikkerhedsmæssige årsager fraråder vi, at du parkerer din udlejningsbil på gaden. Du skal altid parkere på et parkeringshus eller en bevogtet P-plads. Som sagt, de fleste mennesker bliver ikke længe i byen. Der er heller ingen grund til at gøre det, da Pan American motorvejen går lige gennem Liberia. Ad denne motorvej kommer du hurtigt til den nicaraguanske grænse eller San José, Costa Ricas hovedstad. 

Hoteller

De fleste hoteller i Liberia ligger øst for Pan American motorvejen, mellem Avenidas 4 og 7. Dog vælger de fleste mennesker et hotel eller feriecenter ved Stillehavet. Især Papagayo halvøen, på nordsiden af Bahia Culebra, har oplevet stærk fremgang i de senere år. Udover middelklassehoteller, finder du fire- og femstjernede hoteller her.

Eksterne kilder

For mere information om Liberia, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Costa Rican colón
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  60 km/h
 • Sprog
  Spanish
 • Populær bilklasse
  Firehjulstrækker

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo
 • Easycar
 • Solid Car Rental
 • Avis
 • Thrifty
 • Budget
 • Europcar
 • Amigo Rent a car
 • Costa Rent
 • ACE Rent A Car
 • Mex Rent a Car
 • Green Motion
 • Keddy By Europcar
 • NÜ Car Rentals
 • Enterprise
 • Payless Car Rental
 • Sixt
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Dollar Rent a Car
 1. Hjem
 2. Biludlejning Costa Rica
 3. Biludlejning Liberia