• 9.2 / 10 Antal anmeldelser: 140
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76

Billeje Recife

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Recife.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 24000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Recife

EasyTerra Biludlejning Recife er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningstilbud i Recife

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Recife
 • Populær klasse
  For eksempel: Volkswagen Gol 4dr
  Økonomi klasse
  For eksempel: Volkswagen Gol 4dr
 • For eksempel: VW Voyage
  Kompakt klasse
  For eksempel: VW Voyage
 • For eksempel: Renault Duster
  Mellemklasse klasse
  For eksempel: Renault Duster
 • For eksempel: Renault Fluence
  Standard klasse
  For eksempel: Renault Fluence
 • For eksempel: Renault Duster
  Firehjulstrækker klasse
  For eksempel: Renault Duster
 • For eksempel: Chevrolet Spin
  Minibus klasse
  For eksempel: Chevrolet Spin

Biludlejningsfirmaer i Recife

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Recife. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.
 • Localiza Car Rentals
  8.5 (23)
  Fra / dag
De viste priser er dagspriser baseret på en lejeperiode på mindst 7 dage. Skatter og yderligere omkostninger for ekstraudstyr kan forekomme. Klik venligst her for nærmere information om disse omkostninger.

Seneste anmeldelser

9.2 / 10 Antal anmeldelser: 140

Hvornår vil du reservere en lejebil i Recife?

Gennemsnitlig dagspris pr. måned

Biludlejere i og omkring Recife

Hvis du søger efter en lejebil i Brasilien, men i en anden by end Recife, klik venligst igennem til Biludlejning Brasilien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Brasilien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Recife

EasyTerra Biludlejning Recife sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om Recife

Indledning 

Recife er hovedstaden i den brasilianske stat Pernambuco. Byen har et storslået historisk centrum, som stadig tydeligt viser præg af de forskellige koloniale undertrykkere: du kan se bygninger i portugisisk-, hollandsk-, fransk- og britiskstil.

Befolkning 

Mere end halvanden million indbyggere bor i selve byen, men hele byområdet Recife og omegn har mere end fire millioner indbyggere. 

Beliggenhed 

Recife ligger i den nordøstlige del af Brasilien, hvor Beberibe og Capibaribe floder løber ud i Atlanterhavet. Foran kysten ligger storslåede koralrev, som byen er opkaldt efter ('recife' er portugisisk for 'rev'). På grund af sin beliggenhed på ækvator, er det varmt hele året rundt. Det bliver næppe nogensinde kvælende varmt i Recife, takket være den forfriskende havvind.

Økonomi

Byens havn blev bygget til at transportere sukkerrørene til Europa. Sukkerrør spiller stadig en stor rolle i den lokale økonomi, men i dag forarbejder brasilianerne selv sukkerrørene (sukker og det alternative brændstof ethanol udvindes). Der er også maser af elektroniske industrier, og Recife huser mange fødevareproducerende virksomheder.

Turisme har stigende betydning: byen er omgivet af fantastiske, brede sandstrande, der betragtes som de bedste i Brasilien. 

Lufthavne 

Byens lufthavn ligger fire kilometer syd for Recife. Guararapes International Lufthavn (også kaldet also: Gilberto Freyre International Lufthavn) er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra de sydlige forstæder: Avenida Mal. Mascarenhas de Morais fører direkte til lufthavnen. Terminalen kan også nås via den vestlige ringvej Avenida Recife. Ruten til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

Recife har et godt og effektivt netværk af buslinjer. Du kan komme til enhver destination i og omkring byen. Dette er ikke tilfældet for metroen, som kun dækker en del af byen. En metrolinje kører fra byens centrum til TIP busstationen, og en anden linje forbinder lufthavnen med Recifes centrum. 

Trafik og parkering

Recife er en travl by, hvor det kan være svært at finde vej rundt med en udlejningsbil. At finde en parkeringsplads i byens centrum er ofte heller ikke let. Det er bedst at parkere din udlejningsbil på et af parkeringshusene. En udlejningsbil er et ideelt transportmiddel for at besøge strandene, der ligger nord og syd for Recife.

Hoteller

Recife har et godt udbud af værelser, men de fleste turisthoteller ligger langs den populære strand Boa Viagem, ti kilometer syd for byens centrum. I Boa Vista kvarter, i nærheden af togstationen, finder du en koncentration af mellemklasse- og budgethoteller. Fordi Recife tiltrækker mange forretningsrejsende og et stigende antal af turister, anbefaler vi at du bestiller dit ophold i god tid.

Eksterne kilder 

For mere information om Recife, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Brazilian real
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  80 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  60 km/h
 • Sprog
  Portuguese
 • Populær bilklasse
  economy
 • Populære udlejningsfirmaer
  Foco

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.
Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering Localiza Car Rentals
 1. Hjem
 2. Biludlejning Brasilien
 3. Biludlejning Recife