• 9.2 / 10 Antal anmeldelser: 140
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76

Billeje Goiania

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Goiania.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 24000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Goiania

EasyTerra Biludlejning Goiania er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

9.2 / 10 Antal anmeldelser: 140

Biludlejere i og omkring Goiania

Hvis du søger efter en lejebil i Brasilien, men i en anden by end Goiania, klik venligst igennem til Biludlejning Brasilien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Brasilien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Goiania

EasyTerra Biludlejning Goiania sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om Goiania

Indledning

Goiânia er hovedstaden i den brasilianske stat Goiás. Det er en nøje planlagt by, kun grundlagt i 1933, hvor art deco-stil var på mode. Derfor er Goiânia først og fremmest kendt for det store antal bygninger i denne lineære og enkel stil. 

Befolkning 

Med en befolkning på 1,3 millioner er Goiânia den næststørste by i Planalto Centrale region.

Beliggenhed

Goiânia ligger i Planalto Centrale region, i centrummet af Brasilien som det fremgår af navnet. Den største by i denne region er den brasilianske hovedstad Brasília, der ligger nordøst for Goiânia. Byen har et tropisk klima med en tør sæson fra maj til september og en regnsæson fra oktober til april.

Økonomi

Selv om økonomien er mere forskelligartet i dag, består grundlaget stadig af handel med landbrugsprodukter fra de omkringliggende områder og landbrugsleverandører (maskiner, gødning og andre landbrugsmaterialer). Som hovedstaden i staten Goiás er regeringen også en vigtig arbejdsgiver. Teleselskaberne har også etableret sig i Goiânia i de senere år.

Lufthavne

Goiânia Lufthavn kaldes Santa Genoveva Lufthavn. Det ligger 8 kilometer nordøst for byens centrum og et let tilgængelig ad motorvej BR060, der går fra den østlige del af byens centrum. 

Offentlig transport

Adskillige virksomheder står for driften af den offentlige bustransport, som byen fører opsyn med. Der er også de såkaldte CityBus, mere luksuriøse minibusser, især for velhavende beboere (og turister). Busser afgår fra busstationen ved Praça do Trabalhador (Arbejderpladsen) til adskillige andre destinationer i Brasilien.

Trafik og parkering

Goiânia er en travl by, og du kan blive nødt til at vænne dig til trafikken og brasilianernes kørestil. Der er nogle parkeringshuse og parkeringspladser rundt omkring i byens centrum. De fleste hoteller tilbyder også parkeringsmuligheder, og der er store parkeringspladser i nærheden af supermarkeder og indkøbscentre i Goiânia.

Hoteller

Goiânia har et omfattende udvalg af indkvarteringsmuligheder for enhver pengepung, lige fra enkle pensionater og backpackere til luksuriøse businesshoteller. Tør sæson (fra maj til september) er den travleste tid i byen. 

Eksterne kilder

For mere information om Goiânia, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Brazilian real
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  80 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  60 km/h
 • Sprog
  Portuguese
 • Populær bilklasse
  economy
 • Populære udlejningsfirmaer
  Alamo Rent a Car

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.
Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).
 1. Hjem
 2. Biludlejning Brasilien
 3. Biludlejning Goiania