• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Fortaleza

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Fortaleza.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Fortaleza

EasyTerra Biludlejning Fortaleza er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Fortaleza

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Fortaleza

Biludlejningstilbud i Fortaleza

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Fortaleza

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Firehjulstrækker

Biludlejningsfirmaer i Fortaleza

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Fortaleza. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Hertz

  8.5 (6938)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Movida

  8.2 (11)
  Fra kr 132 / dag
 • Localiza Car Rentals

  8.2 (37)
  Fra kr 151 / dag
 • Budget

  7.8 (9698)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Foco

  7.6 (35)
  Fra kr 109 / dag
 • Alamo

  7.3 (8717)
  Fra kr 286 / dag
 • Unidas

  Ingen anmeldelser
  Fra kr 134 / dag
 • National Car Rental

  8.2 (401)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Enterprise

  8.5 (1948)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Fortaleza?

Biludlejere i og omkring Fortaleza

Hvis du søger efter en lejebil i Brasilien, men i en anden by end Fortaleza, klik venligst igennem til Biludlejning Brasilien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Brasilien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Fortaleza

EasyTerra Biludlejning Fortaleza sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om Fortaleza

Indledning 

Fortaleza (som betyder 'fæstning') er hovedstaden i den brasilianske stat Ceará. Fæstningen blev bygget af hollænderne, der kaldte den Fort Schoonenborch. Det dejlige klima, de smukke sandstrande og Atlanterhavets varmt vand tiltrækker sværme af turister. Fortalezas natteliv er også berømt. Praia do Futuro (Fremtids strand) er en af de mest populære strande, mens Praia de Iracema er i øjeblikket kendt som et sted for prostitution.

Befolkning

Fortaleza er en af Brasiliens største byer med omkring 2,5 millioner indbyggere (1 million mere inklusive forstæder).

Beliggenhed

Byen ligger i den nordøstlige del af Brasilien ved Atlanterhavet. Staten Ceará er stort set fladt med nogle bakker, men der er også bjergkæder. Det højeste punkt i staten er Pico Alto (1114 meter) i nærheden af Guaramiranga, omkring 110 kilometer sydøst for Fortaleza.

Økonomi

Detailhandel og turisme udgør vigtige indtægtskilder. Sko og tøj er også produceret i Fortaleza. Oftere og oftere bliver byen valgt til udstillinger og konferencer; derfor blev Konferencecenteret bygget.

Lufthavne 

Fortaleza Lufthavn, Pinto Martins International Lufthavn, ligger mere end 10 kilometer sydøst for byens centrum. Lufthavnen er nemt tilgængelig med udlejningsbil ad Av. Aguanambi og derefter BR-116. Vejen og tilkørslen til lufthavnen er tydeligt skiltet.

Offentlig transport

Ligesom mange andre store byer i Brasilien, har Fortaleza god offentlig bustransport. I løbet af dagen kører de fleste busser hvert tiende minut. Natbusser kører hver time. I årevis har folk småskændt om opførelsen af et metrosystem. Sommetider er en del blevet entusiastisk bygget, men arbejdet bliver stoppet på grund af pengemangel. Det er helt uklart, hvornår metroen vil være operationel.

Trafik og parkering

Trafikken i Fortaleza er blevet mere travlt i de seneste år, og trafikpropper er et normalt fænomen i løbet af morgen og aften myldretiden. Mange gader i byen er også i dårlig stand. Derfor skal du køre forsigtigt. I byens centrum er ledige parkeringspladser på gaden knappe; det er bedre (fordi det er sikrere) at parkere din udlejningsbil i et af parkeringshusene. Parkeringspladser er normalt tilgængelige i nærheden af strandene i Fortalezas omkringliggende steder. 

Hoteller

Som en vigtig badeby har Fortaleza ingen mangel på indkvarteringsmuligheder. De fleste hoteller kan findes langs strandene Iracema-Meireles-Mucuripe, med de fleste luksuriøse hoteller lige ved stranden. Jo længere væk fra stranden, jo billigere hoteller og pensionater. Budget muligheder kan findes i nærheden af Praia do Futuro, men det er temmelig langt fra underholdningscenteret. 

Eksterne kilder

For mere information om Fortaleza, anbefaler vi Google og de følgende kilder: 

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Brazilian real
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  80 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  60 km/h
 • Sprog
  Portuguese
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Hertz
 • Movida
 • Localiza Car Rentals
 • Budget
 • Foco
 • Alamo
 • Unidas
 • National Car Rental
 • Enterprise
 1. Hjem
 2. Biludlejning Brasilien
 3. Biludlejning Fortaleza