• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Gaborone

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Gaborone.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Gaborone

EasyTerra Biludlejning Gaborone er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningsfirmaer i Gaborone

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Gaborone. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Bidvest Car Rental

  8.2 (176)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Avis

  7.8 (5940)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  7.6 (9604)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Europcar

  6.8 (8061)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Hertz

  7.8 (6852)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Thrifty

  8.6 (5438)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Britz Motorhomes

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Autounion Car Rental

  7.7 (126)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Biludlejere i og omkring Gaborone

Hvis du søger efter en lejebil i Botswana, men i en anden by end Gaborone, klik venligst igennem til Biludlejning Botswana side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Botswana du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Gaborone

EasyTerra Biludlejning Gaborone sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om Gaborone

Indledning 

Gaborone er hovedstaden i Botswana i det sydlige Afrika. Byen blev udvalgt til hovedstad i tresserne i det forrige århundrede, da det næppe havde forbindelser med nogle af de mange stammer i landet. Det er en ret moderne by med en lang shopping gade, The Mall, som centrummet.

Befolkning

Gaborone er en hurtigt voksende by; i 2010 boede næsten 200.000 mennesker her, men dette tal vil vokse kraftigt i de kommende år. 

Beliggenhed 

Botswanas hovedstad er beliggende langs Notwane floden i den sydøstlige del af landet mellem to bakkekæder, Kgale bakke og Oodi bakke. Grænsen til Sydafrika ligger kun 15 kilometer syd for Gaborone.

Økonomi

Gaborone er Botswanas centrum for økonomisk aktivitet. Ud over statslige institutioner er der udbydere af finansielle tjenester og hovedkvarteret for Southern African Development Community (SADC). Diamantudvindingen og handel med diamanter spiller en vigtig rolle i økonomien. Virksomheden Debswana (et samarbejde mellem den sydafrikanske De Beers og Botswanas regering) har sit hovedkvarter og omkarteringspostkontor i Gaborone. I de seneste år har internationale virksomheder som Hyundai, IBM, Daewoo, Volvo og Siemens foretaget store investeringer.

Lufthavne 

Gaborone Lufthavn, Sir Seretse Khama International Lufthavn, ligger 15 kilometer nord for byens centrum. Lufthavnen er opkaldt efter Botswanas første præsident, og er let tilgængelig med udlejningsbil ad motorvej A1 (der løber langs Central Business District) og Airport Road.

Offentlig transport

Såkaldte Kombis (små hvide varevogne) og taxaer er Gaborones offentlige transportmidler. Kombis kører faste ruter, men der er ikke nogen faste stoppesteder, og du kan stige på eller af overalt. Større busser kører til steder omkring Gaborone. Busserne afgår ofte meget tidligt fra den centrale busstation, men ikke på faste tidspunkter: bussen kører så snart den er fyldt op (det omfatter også ståpladser).

Trafik og parkering

Sammenlignet med andre afrikanske byer er trafikken i Gaborone ikke slem. Vi fraråder at parkere din udlejningsbil overalt på gaden; sørg altid for at der er en 'vagt' (ofte uofficielle), der holder øje med din bil. Naturligvis forventer vagten drikkepenge, når du vender tilbage til din bil. Der er en stor parkeringsplads i nærheden af Botswana Botanic Gardens, på den østlige side af byen.

Hoteller

Gaborone tilbyder et godt udvalg af overnatningssteder. Ud over pensionater og hytter tilbyder Botswanas hovedstad luksuriøse fire- og femstjernede hoteller. Mange turister rejser fra Gaborone til Central Kalahari Game Reserve, der ligger nordvest for byen. 

Eksterne kilder 

For mere information om Gaborone, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Botswana pula
 • Køreretning
  Venstre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  60 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  80 km/h
 • Sprog
  English, Tswana
 • Populær bilklasse
  Mini

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Bidvest Car Rental
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Hertz
 • Thrifty
 • Britz Motorhomes
 • Autounion Car Rental
 1. Hjem
 2. Biludlejning Botswana
 3. Biludlejning Gaborone