• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Bridgetown

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Bridgetown.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Bridgetown

EasyTerra Biludlejning Bridgetown er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Bridgetown

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Bridgetown

Biludlejningstilbud i Bridgetown

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Bridgetown

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Firehjulstrækker

Biludlejningsfirmaer i Bridgetown

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Bridgetown. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Drive-A-Matic Car Rentals

  8.8 (15)
  Fra kr 207 / dag
 • Enterprise

  8.7 (1693)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Alamo

  8.6 (7824)
  Fra kr 525 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.5 (42)
  Fra kr 472 / dag
 • Hertz

  7.9 (6097)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Stoutes Car Rental

  7.8 (8)
  Fra kr 394 / dag
 • Sixt

  7.7 (2875)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Avis

  7.7 (5293)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Europcar

  7.2 (7231)
  Fra kr 396 / dag
 • Mex Rent a Car

  6.3 (44)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • ACE Rent A Car

  4.9 (3)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 248 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Bridgetown?

Bridgetown - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Bridgetown) er Maj den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. November er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bridgetown - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Bridgetown) er Maj den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Oktober er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Bridgetown), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bridgetown - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Bridgetown), er Juni den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Oktober er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bridgetown - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Bridgetown) er Juni den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. November er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bridgetown - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Bridgetown) er Juni den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Oktober er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bridgetown - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Bridgetown) er September den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Oktober er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bridgetown - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Bridgetown) er Maj den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Oktober er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bridgetown - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Bridgetown) er Maj den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Oktober er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bridgetown - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Bridgetown) er Juni den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Oktober er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bridgetown - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Bridgetown) er September den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Januar er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bridgetown - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Bridgetown) er Maj den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Oktober er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bridgetown - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Bridgetown) er Oktober den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Oktober er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Bridgetown

Hvis du søger efter en lejebil i Barbados, men i en anden by end Bridgetown, klik venligst igennem til Biludlejning Barbados side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Barbados du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Bridgetown

EasyTerra Biludlejning Bridgetown sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Kirtons

Information om Bridgetown

Indledning 

Bridgetown er hovedstaden på Barbados, den østlige ø i Caribien. Mange krydstogtskibe lægger til i havnen, ikke mindst på grund af de toldfrie butikker i Bridgetown. Der er også mange luksuriøse yachter og katamaraner i havnen. Da briterne ankom i 1628 fandt de en bro over floden, som blev bygget af øens oprindelige indbyggere. Deraf navnet Bridgetown.

Indbyggere 

Næsten 100.000 indbyggere bor i hele Bridgetowns hovedstadsområde.

Beliggenhed 

Byen ligger i den sydvestlige del af Barbados ved Careenage floden, en naturlig havn mod Carlisle bugt. Careenage floden fødes af Constitution floden, men kun i regntiden. I tørre sæson næsten ingen vand løber gennem flodlejet. 

Økonomi

Barbados, og dermed også hovedstaden Bridgetown, er stærkt afhængig af sukkereksport, rom og melasse. Turisme er også vigtig, og mange offshore virksomheder er aktive i byen. 

Lufthavne 

Barbados Lufthavn kaldes officielt Grantley Adams International Lufthavn og ligger 10 kilometer øst/sydøst for Bridgetown i nærheden af byen Seawell. Lufthavnen er let tilgængelig via Tom Adams Highway. Vejen og tilkørslen til lufthavnen er tydeligt skiltet på denne motorvej. 

Offentlig transport

Bridgetown har god offentlig transport i form af bybusser. Busser kører også fra hovedstaden til adskillige andre destinationer på Barbados. Der er to busterminaler: i den nordlige del af byen i nærheden af Cheapside Market og i nærheden af byens centrum, hvor busser ankommer og afgår til og fra den sydlige del af øen. Dog kan alle seværdigheder ikke nås med bus. I dette tilfælde kan du vælge 'rute taxaer', der ligesom busserne kører en fastlagt rute, men har mange flere destinationer. 

Trafik og parkering

Bridgetown er en lille, men yderst livlig by med mange ensrettede gader. Det kan derfor være svært at finde rundt på Barbados. Parkering er ikke noget stort problem, men det er bedst at parkere din udlejningsbil på en af de bevogtede parkeringspladser, og ikke på gaden.

Hoteller

Barbados hovedstad tilbyder ikke en bred vifte af overnatningsmuligheder, og dem, der findes kan være af tvivlsom kvalitet. De fleste turister opholder sig på en af badebyerne på den sydlige kyst eller på feriesteder på vestkysten, for eksempel i nærheden af Speightstown og Holetown.

Eksterne kilder

For mere information om Bridgetown, anbefaler vi Google og de følgende kilder: 

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Barbadian dollar
 • Køreretning
  Venstre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  80 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  80 km/h
 • Sprog
  English
 • Populær bilklasse
  Mini

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Drive-A-Matic Car Rentals
 • Enterprise
 • Alamo
 • Autounion Car Rental
 • Hertz
 • Stoutes Car Rental
 • Sixt
 • Avis
 • Europcar
 • Mex Rent a Car
 • ACE Rent A Car
 1. Hjem
 2. Biludlejning Barbados
 3. Biludlejning Bridgetown